Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει δύο στόπερ μετά το... μπαμ με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - "Σαρώνει" τη Βραζιλιά, ξεχώρισε Χοακίμ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-01 14:10:00

Φέρνει δύο στόπερ μετά το... μπαμ με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - "Σαρώνει" τη Βραζιλιά, ξεχώρισε Χοακίμ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φέρνει δύο στόπερ μετά το... μπαμ με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - "Σαρώνει" τη Βραζιλιά, ξεχώρισε Χοακίμ!

Μετά τη μεταγραφή εξτρέμ, τρέχουν για την άμυνα στο Λιμάνι. Το 2024 ξεκίνησε ιδανικά για τους Πειραιώτες, αφού έφεραν στην Ελλάδα τον Πορτογάλο εξτρέμ της Μονακό και πλέον... φουλάρουν τα επόμενα 24ωρα και για τις άλλες κινήσεις που θέλουν, σίγουρα σε άμυνα και μεσσαία γραμμή.

Την αγορά τής Λατινικής Αμερικής "χτενίζει" ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα για την ενίσχυσή του, κι αυτό δεν αφορά κάποια λίστα/παρακαταθήκη που είχε αφήσει ο Αντόνιο Κορδόν στην ομάδα. Αλλά μια συνειδητή πράξη, με βάση τον σχεδιασμό που υπάρχει τόσο στο Λιμάνι όσο και ευρύτερα στο δίκτυο των ομάδων που έχει στην κατοχή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Και εξηγούμαστε: Ο Ολυμπιακός κινείται με βάση το καλώς εννοούμενο πορτογαλικό λόμπι, που φυσικά περιλαμβάνει την πολύ καλή επαφή με τον Ζόρζε Μέντες, αλλά και τον Κάρλος Καρβαλιάλ στο Λιμάνι, τον Νούνο Εσπίριτο στη Νότιγχαμ Φόρεστ (είχε ακουστεί και για τους Πειραιώτες όταν είχε απολυθεί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ), και τη Ρίο Άβε στην Πορτογαλία.

Μοιραία, λοιπόν, υπάρχει μια σειρά από ποδοσφαιριστές που είτε απασχολούν/εξετάζονται από τον Ολυμπιακό (ή τις άλλες ομάδες του δικτύου) είτε συνδέονται χωρίς απαραίτητα να βρίσκονται ψηλά στη λίστα. Τέτοιο φαίνεται ότι είναι και το όνομα του Ζοακίμ, της Σάντος, που στα 25 του χρόνια δεν είναι αρνητικός στο να κάνει το άλμα και να έρθει στην Ευρώπη.

Έχει ψηλό και σχετικά δυνατό κορμί, παίζει μόνο ως στόπερ, και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 2 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του με τη Σάντος λήγει τον Δεκέμβρη του 2026, αλλά δεν φαίνεται ότι είναι ο στόπερ-δάσκαλος που ψάχνει ο Ολυμπιακός - Μπορεί, όμως, να αποτελέσει μια καλή λύση για να δώσει βάθος στον πάγκο αρχικά.

"Ο Σκάρπα... στέλνει Ζοακίμ στον Λιμάνι - Για αυτό θα γράψουν πολλά για Ολυμπιακό -  Ψάχνει έτοιμους παίκτες"

"Μετά την πώληση του Σκάρπα στην Ατλέτικο Μινέιρο, ο Ολυμπιακός χτενίζει την αγορά της Βραζιλίας. Και μοιραία υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που είναι όχι ακριβώς στο επίπεδο του Ολυμπιακού, αλλά συνδέονται με την ομάδα", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Γιάννης Ντούζγος, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική, και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά αυτή την εποχή είναι η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία. Θεωρώ ότι λόγω Καρβαλιάλ, Νούνο Εσπίριτο στη Νότιγχαμ,Φόρεστ, Ρίο Άβε, θα υπάρχει ένα κύκλος δημοσιευμάτων με τέτοια ονόματα".

Δεν τον "βλέπεις" στον Ολυμπιακό δηλαδή;

"Επειδή ο Ολυμπιακός ψάχνει για έτοιμους παίκτες, που θα μπουν και θα παίξουν άμεσα, δε νομίζω ότι απασχολούν τέτοιοι παίκτες. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να έρθει και να κάνει τη διαφορά άμεσα".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος μετά τον Ναβάρο - "Έκλεισε" και εξτρέμ ο Ολυμπιακός - Έρχεται το απόγευμα! (ΒΙΝΤΕΟ) 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags