Πρωτοχρονιάτικη "βόμβα" Ζέλσον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό! Ο διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας ποδοσφαιριστής (από το 2019 στη Μονακό) φτάνει απόψε στο "Ελ. Βενιζέλος", στις 17:55!

Μετά την μεταγραφή του Φραν Ναβάρο οι Ερυθρόλευκοι προχωρούν στην δεύτερη χειμερινή κίνησή τους, αφού φέρνουν στην Ελλάδα τον 28χρονο εξτρέμ, που το τελευταίο διάστημα ακουγόταν στα ρεπορτάζ της Νότιγχαμ.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους winger της Πορτογαλίας (21 φορές διεθνής που αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας την τριετία 2015-2018, με 27 γκολ και 30 ασίστ), πριν εκτοξεύσει την καριέρα του στο Πριγκιπάτο για λογαριασμό της Μονακό, η οποία ξόδεψε 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με τους Μονεγάσκους, ο Ίβηρας εξτρέμ, έχει καταγράψει 129 συμμετοχές με 16 τέρματα και 14 ασίστ, ενώ φυσικά είναι διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, αγωνιζόμενος σε 21 ματς.

Ακόμα, πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν θα έρθει στον Ολυμπιακό ως δανεικός ή με κανονική μεταγραφή, με το συμβόλαιό του με τη Μονακό να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην του Ολυμπιακού στη λίστα Τερίμ - Τον είχε "χρυσοπληρώσει" ο Μαρινάκης - Μεγάλη επένδυση Αλαφούζου!