Facebook Pixel ΑΕΚ: "Φρέσκο" ρεπορτάζ "Κέτσε": "Ίσως προστατευτεί ο Βίντα - Επαφές για μεταγραφή - Τι ισχύει με Φαμπιάνο"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-02 12:22:00

"Φρέσκο" ρεπορτάζ "Κέτσε": "Ίσως προστατευτεί ο Βίντα - Επαφές για μεταγραφή - Τι ισχύει με Φαμπιάνο"

Sportdog Team

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για την κατάσταση του Βίντα εν όψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων της ΑΕΚ, αλλά και για τα μεταγραφικά.

Αρκετά πιθανή είναι η απουσία του Ντομαγκόι Βίντα από τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο μετά το θλαστικό τραύμα που υπέστη στην τελευταία προπόνηση του 2023, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Πιθανό να χάσει το αυριανό παιχνίδι ο Βίντα, αλλά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πιστεύω πως δεν θα το χάσει. Ίσως προστατευτεί με τον Βόλο για να είναι έτοιμος την Κυριακή», ανέφερε, ενώ για τη θέση του αριστερού μπακ είπε: «Δεν έχει επιστρέψει ακόμη ο Σιντιμπέ που είναι μια λύση, οπότε να δούμε τι θα επιλέξει ο Αλμέιδα, αφού έχουν φύγει οι δύο Ιρανοί και δεν έχει αποκτηθεί παίκτης. Υπάρχει η επιλογή του Πήλιου και δύο υπηρεσιακές λύσεις, ο Κάλενς και ο Ελίασον».

Όσο για τα μεταγραφικά; «Η ΑΕΚ κάνει επαφές με πάνω από έναν ποδοσφαιριστή και πιστεύω πως θα γίνει τουλάχιστον μια μεταγραφή. Μπορεί και δύο. Αυτό βλέπουμε από τις κινήσεις που γίνονται και περιμένουμε», είπε ενώ σχολίασε τα σενάρια για τον Φαμπιάνο Λέισμαν του Άρη:

«Κάποια στιγμή το καλοκαίρι είχε ασχοληθεί η ΑΕΚ με τον Φαμπιάνο, όταν είχε αποφασιστεί να πάρει στόπερ. Είναι βασικός στον Άρη, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και δεν αποκλείω να γίνει κάτι αν αποφασίσει η ΑΕΚ να πάρει στόπερ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Όταν ο Ζέλσον Μαρτίνς έπαιξε στο Μουντιάλ απέναντι σε παίκτη νυν της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags