Facebook Pixel ΑΕΚ: Πάει για βασικός με Βόλο ο Πήλιος - Ερωτηματικό για Βίντα, η πιθανή 11άδα ΑΕΚ - "Πιστεύω θα γίνουν 2 μεταγραφές"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-03 12:06:00

Πάει για βασικός με Βόλο ο Πήλιος - Ερωτηματικό για Βίντα, η πιθανή 11άδα ΑΕΚ - "Πιστεύω θα γίνουν 2 μεταγραφές"

Sportdog Team
Πάει για βασικός με Βόλο ο Πήλιος - Ερωτηματικό για Βίντα, η πιθανή 11άδα ΑΕΚ - "Πιστεύω θα γίνουν 2 μεταγραφές"

Τι ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου για τα πλάνα της Ένωσης εν όψει Βόλου, αλλά και για τα μεταγραφικά.

Στις δυσκολίες που έχει για την ΑΕΚ το σημερινό ματς με τον Βόλο αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι δύσκολο ματς, γιατί η ΑΕΚ φέτος σε τέτοια ματς έχει χάσει βαθμούς και όχι στα ντέρμπι. Να δούμε πώς θα επιστρέψει η ομάδα από τις διακοπές. Θα είναι άχαρο να παίζει χωρίς κόσμο», τόνισε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Ο Βίντα προπονήθηκε κανονικά, αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει, γιατί ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι πιθανό να παίξουν ο Μήτογλου με τον Κάλενς σήμερα.Ο Στάνκοβιτς θα είναι στο τέρμα, δεξιά ο Ρότα, αριστερά θα παίξει ο Πήλιος ενώ ο Σιντιμπέ δεν είναι έτοιμος και δεν ξέρουμε αν θα είναι μέχρι την Κυριακή. Ο Πήλιος δεν είναι μικρός, είναι 23 ετών, τον ήθελε ο Αλμέιδα, τον εμπιστεύεται και έχει παίξει πολλά παιχνίδια στην ΑΕΚ Β. Θα πάρει την ευκαιρία του κι αν πάει καλά μπορεί να συνεχίσει αυτός. 

Στο κέντρο θα παίξει σίγουρα ο Πινέδα με έναν εκ των Γιόνσον ή Σιμάνσκι. Δεξιά πιθανότατα θα παίξει ο Άμραμπατ, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς και μπροστά ο Τσούμπερ με τον Λιβάι Γκαρσία. Είναι έτοιμος και ο Πόνσε, ενώ να δούμε μήπως μπει στην 20άδα και ο Φερνάντες που προπονείται κανονικά», είπε.

Τέλος ανέφερε πως στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη αλλά πρόσθεσε πως «… ως το τέλος του Ιανουαρίου θα γίνουν τουλάχιστον δύο μεταγραφές. Κοιτά κάποιους παίκτες που τους θέλει και για το καλοκαίρι. Δεν κοιτά μόνο αριστερό μπακ, αλλά και σε άλλες θέσεις, όπως στο κέντρο ή μεσοεπιθετικά. Πάντα υπάρχει και η θέση του τερματοφύλακα, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα μπορέσει να πάρει τώρα κάποιον. Για το καλοκαίρι το θεωρώ δεδομένο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Όταν ο Ζέλσον Μαρτίνς έπαιξε στο Μουντιάλ απέναντι σε παίκτη νυν της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags