Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Γι’ αυτό είχε νεύρα ο Φορτούνης στη Λαμία - Το μεγάλο του παράπονο από Καρβαλιάλ - Τα... ίδια με Μαρτίνεθ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-04 19:01:00

Γι’ αυτό είχε νεύρα ο Φορτούνης στη Λαμία - Το μεγάλο του παράπονο από Καρβαλιάλ - Τα... ίδια με Μαρτίνεθ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό είχε νεύρα ο Φορτούνης στη Λαμία - Το μεγάλο του παράπονο από Καρβαλιάλ - Τα... ίδια με Μαρτίνεθ!

Το χειρότερό του βράδυ και γιατί θεωρεί ότι... αδικείται. Ο Έλληνας άσος δεν κατάφερε να "διασώσει" την ομάδα του, ωστόσο ευθύνη για αυτό έχει και ο προπονητής του. Τι περίμενε να αλλάξει μετά την αποχώρηση του Ισπανού κόουτς;

Το… μαύρο κουτί της ήττας στη Λαμία προσπαθούν να αναλύσουν στον Ολυμπιακό, καθώς ουδείς περίμενε ότι το 2024 θα ξεκινούσε με μία τόσο ηχηχρή «σφαλιάρα». Το 1-0 της Τετάρτης, αλλά κυρίως η κάκιστη εμφάνιση για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι  έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στου Ρέντη και τρομερά παράπονα για πολλούς παίκτες.

Κόντρα στη Λαμία, με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ουδείς ξεχώρισε με την εικόνα του, καθώς ακόμα και ο κορυφαίος παίκτης της φετινής σεζόν, ο Κώστας Φορτούνης, όχι απλά κινήθηκε σε ρηχά νερά, αλλά έκανε ίσως ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια. Ακόμα και στο… εφιαλτικό βράδυ των Πειραιωτών με τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Έλληνας άσος είχε ξεχωρίσει, είχε σκοράρει και είχε χειροκροτηθεί από όλο το γήπεδο.

Στη Λαμία όμως ο Φορτούνης παρότι πήρε προσπάθειες δεν του βγήκε τίποτα στο χορτάρι, ενώ δέχθηκε και πάρα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, με συνέπεια να του σπάσουν ακόμα το δόντι. Η κακή βραδιά και το… ξύλο ήταν άλλωστε και οι βασικοί λόγοι που είχε τόσα πολλά νεύρα σχεδόν από την αρχή της αναμέτρησης.

 

Ο αρχηγός πάντως των Ερυθρολεύκων έχει κι ένα μεγάλο… παράπονο από τον Κάρλος Καρβαλιάλ, καθώς παρά την αλλαγή προπονητή και την αποχώρηση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, βλέπει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει όσον αφορά τη χρησιμοποίησή του.

Ο Φορτούνης συνεχίζει να παίζει στα άκρα και όχι ως 10αρι ή δεύτερος επιθετικός, με συνέπεια να… ταλαιπωρείται πολύ. Ήλπιζε ότι η άφιξη του Πορτογάλου θα τον επαναφέρει στην φυσική του θέση, όμως μάταια και φαίνεται πως αυτό τον έχει «μπλοκάρει».


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Top όνομα Ολυμπιακού κλωτσούσε τα μικρόφωνα - "Φάουλ" Ποντένσε στο instagram - Μεγάλο λάθος Καρβαλιάλ!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags