Κανένας Γκραβιγιόν για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δεν ασχολούνται με την περίπτωση του Γάλλου αμυντικού, με τον Τάσο Νικολογιάννη να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία ότι απασχολεί ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μετακόμισε στην Τουρκία το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Άδανα Ντεμιρσπόρ από τη Ρεμς και το όνομά του συνδέθηκε πρόσφατα με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο Νικολογιάννης ξεκαθάρισε ότι υπάρχει άγνοια στους «πράσινους» για τα όσα αναφέρονται στα συγκεκριμένα ρεπορτάζ.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι δεν υπάρχει θέμα ούτε και με τον εξτρέμ Μορουτάν, για τον οποίο κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στη Ρουμανία, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, τονίζοντας ότι οι πιθανότητες να αποκτηθεί από το Τριφύλλι είναι ελάχιστες, με την Μπεσίκτας να του έχει καταθέσει σημαντική πρόταση.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, τόνισε ότι δύσκολα θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναιτωλικό ο Σένκεφελντ λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί και όχι εξαιτίας της κάκωσης που τον έβγαλε νοκ άουτ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Λημνιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συμφωνία για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας - Πέφτουν υπογραφές για deal 80 εκατομμυρίων"!