Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλαγή πλάνου ξαφνικά στον Ολυμπιακό - Το ζήτησε και πωλείται ξένος άσος - Δύο "διαζύγια" μετά την ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-07 13:00:00

Αλλαγή πλάνου ξαφνικά στον Ολυμπιακό - Το ζήτησε και πωλείται ξένος άσος - Δύο "διαζύγια" μετά την ΑΕΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αλλαγή πλάνου ξαφνικά στον Ολυμπιακό - Το ζήτησε και πωλείται ξένος άσος - Δύο "διαζύγια" μετά την ΑΕΚ!

Τι συνέβη πριν το ντέρμπι και η "αναγκαστική" μεταγραφή. Στο Λιμάνι βγαίνουν ξανά στην αγορά και ψάχνουν ποδοσφαιριστή που δεν ήθελαν μέχρι και πριν λίγα 24ωρα. Τι άλλαξε και ποιοι αποχωρούν άμεσα...

‘Ένα από τα πιο κρίσιμα ντέρμπι της χρονιάς δίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής στο άδειο Γ. Καραϊσκάκης κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς η νίκη είναι μονόδρομος και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Η ήττα από τη Λαμία έχει δημιουργήσει ένα πολύ βαρύ κλίμα στου Ρέντη και προφανώς έχει αφήσει πίσω την ομάδα στην κούρσα του τίτλου, αφού ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δείχνει αυτή τη στιγμή πως πολύ δύσκολα θα… πετάξουν βαθμούς σε ματς με μικρότερες ομάδες.

Παράλληλα όμως στο Λιμάνι «τρέχουν» και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς είναι η απόφαση της διοίκησης να έρθουν τουλάχιστον 4-5 παίκτες εκτός των Ναβάρο και Μαρτίνς και οι οποίοι όμως θα μπορούν να μείνουν και να βοηθήσουν στο στήσιμο της ομάδας και μετά το καλοκαίρι.

Βέβαια, για αποκτηθούν νέοι ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να φύγουν κάποιοι από τους υπάρχοντες και αυτό θα γίνει άμεσα. Μόνο τυχαία δεν ήταν άλλωστε η επιλογή του Κάρλος Καρβαλιάλ να αφήσει εκτός αποστολής τον Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος πλέον… μετράει ώρες και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να λύσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Η αποχώρηση του Ισπανού ωστόσο είναι στις αναμενόμενες, καθώς όπως σας έχουμε γράψει ξανά θα υπάρξουν και εκπλήξεις. Σε αυτή την κατηγορία των… εκπλήξεων φαίνεται πως συγκαταλέγεται πλέον και το όνομα του Στέβαν Γιόβετιτς. Ο Καρβαλιάλ στα τελευταία παιχνίδι εμφανίζεται απογοητευμένος μαζί του, στη Λαμία τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο και στις Σέρρες τον άφησε στον πάγκο, ενώ έμεινε κι εκτός αποστολής για το ντέρμπι. Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή που άφησε τους Πειραιώτες με έναν επιθετικό και αυτόν τον νεοαποκτηθέντα Ναβάρο, προκάλεσε αρκετές συζητήσεις, καθώς σε ρεπορτάζ «ερυθρόλευκων» ιστοσελίδων μεταφέρθηκε η είδηση ως… παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και όχι τις ένιωσε!

Άσχετα με την αποψινή του απουσία πάντως, ο Γιόβετιτς είναι πλέον πολύ πιθανό να αποχωρήσει άμεσα από τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, στα χέρια του έχει μία καλή προσφορά από την Παρτιζάν, την οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά μετά και τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στον Ολυμπιακό.

Η πιθανή αποχώρηση του Μαυροβούνιου άσου πάντως, αλλάζει εκ νέου ολόκληρο το σχεδιασμό της ομάδας, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση και δεύτερου επιθετικού μετά τον δανεικό Ναβάρο. Θυμίζουμε πως ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί λείπει στο Κόπα Άφρικα και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τραυματίας!
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Καρβαλιάλ... δικαιώνει Γιοβάνοβιτς - "Τελειώνει" Αλεξανδρόπουλο για τον ίδιο πάλι λόγο - "Καψόνι" στη Λαμία!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags