Facebook Pixel Άκης Μάντζιος: Ξεκάθαρος ο Μάντζιος μετά το ντέρμπι - "Μπορούσαμε και περισσότερα γκολ" - Αφιέρωση στον κόσμο του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-07 22:03:00

Ξεκάθαρος ο Μάντζιος μετά το ντέρμπι - "Μπορούσαμε και περισσότερα γκολ" - Αφιέρωση στον κόσμο του Άρη

Ξεκάθαρος ο Μάντζιος μετά το ντέρμπι - "Μπορούσαμε και περισσότερα γκολ" - Αφιέρωση στον κόσμο του Άρη

Οι Κίτρινοι πήραν πολύ σημαντική νίκη και ο Έλληνας τεχνικός των Κίτρινων στις δηλώσεις του σημείωσε μεταξύ άλλων ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας.

Άκης Μάντζιος: Δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη που πέτυχε ο Άρης στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας τεχνικός των Κίτρινων μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και πως η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει και εκεί τα τρίποντα.

«Φαίνεται πως μας πάνε αυτά τα παιχνίδια. Κάναμε μία νίκη που μας δίνει τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο. Θέλαμε να κερδίσουμε για τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας. Κάναμε βλακείες σαν ομάδα και χάσαμε βαθμούς στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ απόψε. Ο ΠΑΟΚ πίεσε στο τέλος, αλλά δεν έχει σημασία σε τέτοια παιχνίδια σε τι κατάσταση είναι οι δύο ομάδες. Είναι το ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Χάσαμε βαθμούς με υπαιτιότητα δική μας. Σήμερα ήμασταν πειθαρχημένοι, βγάλαμε πάθος και δείξαμε πως θέλουμε το παιχνίδι περισσότερο», είπε ο Άκης Μάντζιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ από το NBA για Παναθηναϊκό - Νο1 στη λίστα Αταμάν για... αντι-Ταβάρες - Ολυμπιακός για Κορκμάζ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags