Facebook Pixel Άρης: Συναγερμός για Άρη - Στο στόχαστρο της ισπανικής ομάδας ποδοσφαιριστής - "Προσφέρει σταθερότητα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-12 19:06:00

Συναγερμός για Άρη - Στο στόχαστρο της ισπανικής ομάδας ποδοσφαιριστής - "Προσφέρει σταθερότητα"

Sportdog Team
Συναγερμός για Άρη - Στο στόχαστρο της ισπανικής ομάδας ποδοσφαιριστής - "Προσφέρει σταθερότητα"

Νέα δεδομένα για την καριέρα ξένου ποδοσφαιριστή των Κίτρινων μιας και δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως σύλλογος από την Ιβηρική ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Σεΐκ Ντουκουρέ: Νέο δημοσίευμα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Marca, όπου κάνει λόγο πως η Αλμπαθέτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον μέσο του Άρη, υπογραμμίζοντας πως μπορεί να δώσει εμπειρία και σταθερότητα, τονίζοντας όμως ότι δεν είναι η μοναδική επιλογή.

«Το ενδιαφέρον της Αλμπαθέτε δεν είναι αποκλειστικό, αφού και άλλοι σύλλογοι έχουν δείξει την προσοχή τους για τον Ντουκουρέ. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η Ράσινγκ ντε Σανταντέρ, αλλά και κάποιες ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Υπάρχει ανταγωνισμός για την απόκτηση του έμπειρου χαφ.

Η Αλμπαθέτε, η οποία επιδιώκει να ενισχύσει τόσο τη μεσαία γραμμή όσο και την άμυνα και το γκολ της, βλέπει στο Cheick Doukouré ένα πολύτιμο ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να προσφέρει σταθερότητα και εμπειρία στη μεσαία γραμμή. Ο 31χρονος παίκτης, αυτή τη στιγμή στις τάξεις του Άρη, προσφέρει μια πιο αμυντική προσέγγιση, ξεχωρίζοντας για τη σωματική του δύναμη, τις ικανότητές του στο κόψιμο και την ικανότητά του να σπάει το παιχνίδι του αντιπάλου.

Ο Ντουκουρέ, ωστόσο, αντιμετώπισε προκλήσεις στην εποχή του με ισπανικές ομάδες λόγω τραυματισμών, που τον εμπόδισαν να δείξει όλες τις δυνατότητές του στο πρωτάθλημα. Μια ενδεχόμενη υπογραφή για την Αλμπαθέτε θα αντιπροσώπευε μια ευκαιρία για τον Αφρικανό μέσο να επιστρέψει στο καλύτερό του επίπεδο και να προσφέρει τακτικές παραλλαγές στην ομάδα της Λα Μάντσα», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Σεΐκ Ντουκουρέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντεπίθεση" Καρυπίδη - Ζητάει 600.000 από Ολυμπιακό και Κούγια - Η δήλωση που τον εξόργισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags