Facebook Pixel Βασίλης Μπάρκας: Δήλωση Μπάρκα για το μέλλον του - Η αναφορά σε Παυλίδη και ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 12:37:00

Δήλωση Μπάρκα για το μέλλον του - Η αναφορά σε Παυλίδη και ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο!

Sportdog Team
Δήλωση Μπάρκα για το μέλλον του - Η αναφορά σε Παυλίδη και ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο!

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Έλληνα τερματοφύλακα την ώρα που τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού να πληθαίνουν.

Ο Βασίλης Μπάρκας ψηφίστηκε ως ο "παίκτης του μήνα" για τον μήνα Δεκέμβριο στην Eredivisie από την ιστοσελίδα "vi.nl" και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στους στόχους του με την ολλανδική ομάδα, την φιλία του με τον Βαγγέλη Παυλίδη, αλλά και τον θαυμασμό του για τον Μάνουελ Νόιερ.

«Είχα κάποιες προοπτικές, η οικογένεια μου όμως είναι χαρούμενη εδώ. Δεν έχω κάποιο πλάνο για το μέλλον μου. Περιμένουμε το καλοκαίρι το δεύτερο παιδί και είναι το μόνο πλάνο που υπάρχει», είπε αρχικά για τα σχέδιά του.

Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ και της Σέλτικ μίλησε και για την φιλία του με τον Βαγγέλη Παυλίδη της Άλκμααρ.

«Έχω επαφή με τον Παυλίδη. Βρίσκομαι εδώ περίπου 1.5 χρόνο και προσπαθούμε να συναντιόμαστε. Μας αρέσει και στους δύο το τάβλι και παίζουμε συχνά. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ μας και ελπίζω να παίξουμε σύντομα για να τον νικήσω».

Παράλληλα ο διεθνής γκολκίπερ αναφέρθηκε και στον Μάνουελ Νόιερ που αποτελεί το πρότυπο του.

«Ο Μάνουελ Νόιερ στην ακμή του ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο. Είναι ο τερματοφύλακας που άλλαξε τη θέση του τερματοφύλακα στον αγωνιστικό χώρο. Παίζει με τα πόδια εκτός περιοχής. Για μένα είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε με άλλη ομάδα ο Μπρινιόλι - Τρικ Αλαφούζου να τον... ξεσκεπάσει - Έλληνας Νο1 για διάδοχος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags