Ο Ερτουρούλ Ντογκάν μίλησε για το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος ακούγεται εδώ και καιρό για τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ότι:

«Δεν έχει υπάρξει επίσημη προσφορά για τον Μπακασέτα. Κάναμε μία πρόταση στον παίκτη, είναι αλήθεια ότι δεν τη δέχτηκε. Υπάρχει σοβαρή διαφορά μεταξύ των χρημάτων που ήθελε και της προσφοράς μας, αλλά πρέπει να προστατεύσουμε τα οικονομικά μας», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Τράμπζονσπορ.

Για να προσθέσει πως: «Είναι ένας κύριος και φίλος μας, που βοήθησε σημαντικά την Τραμπζονσπόρ όσο βρίσκεται εδώ, αγαπά την πόλη και δεν διαταράσσει το κλίμα μέσα στην ομάδα».

Μάλιστα, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας έμεινε εκτός αγώνα της Τράμπζονσπορ κόντρα στην Aντάλιασπορ, εξαιτίας ενός τραυματισμού, αλλά όπως σημείωσε ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, αυτή η εξέλιξη δεν συνδέεται με μεταγραφικά σενάρια.

«Συναντηθήκαμε χθες το βράδυ. Το γόνατό του πονά εδώ και δύο εβδομάδες. Είχε μια πολύ άσχημη νύχτα. Ο κόσμος δεν πρέπει να είναι καχύποπτος. Παρότι το συμβόλαιό του λήγει σε λίγους μήνες, ο Τάσος τα δίνει πάντα όλα, τόσο στα ματς όσο και στις προπονήσεις. Μην φτιάχνετε σενάρια για πράγματα που δεν ισχύουν», ανέφερε ο Τούρκος προπονητής, Αμπντουλάχ Αβτσί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαρτάκι" Τερίμ στη διοίκηση - Οι 5 "μικροί" που ζήτησε στον ΠΑΟ - Δύο στόπερ και ο Βραζιλιάνος που... κεντάει!