Ολυμπιακός: Τη σημαντική νίκη του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς, που ανάλογα από το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, μπορεί να τον φέρει πιο κοντά στην κορυφή, σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» είπε ότι ο Ολυμπιακός από την αρχή του πρωταθλήματος και όσο προχωράει η διοργάνωση, ακόμη περισσότερο έχει αντιμετώπιση Ολυμπιακού Λιοσίων και όχι Πειραιώς, ανεξάρτητα από τα δικαιώματα που δίνουν οι παίκτες μου. Όπως ο Μπιανκόν στη φάση του πέναλτι και με αποκορύφωμα τον Ρέτσο.

Είπε, επίσης, ότι αξίζει ένα μπράβο ο Καρβαλιάλ, γιατί έβαλε τον Ελ Αραμπί και τον Ζέλσον που προέρχονται από τραυματισμούς και αυτοί οι δύο έδωσαν τελικά τη νίκη με τη συνεργασία τους για το 2-3. Σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός το είχε στα πόδια του, αλλά το έκανε θρίλερ με την επιπολαιότητα του Ρέτσου, «αν και πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ στόπερ να παίρνει δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 10 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο για δύο φάουλ στον αέρα», όπως ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Κούγιας: "Απόπειρα για αλλοίωση αποτελέσματος - Μήνυση ο Ολυμπιακός, κρατούμενοι οι διαιτητές - Μέχρι τέλους"!