Μια ανάσα από την μεταγραφική "βόμβα" του Ιανουαρίου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αφού είναι έτοιμος να ντύσει στα πράσινα τον Τάσο Μπακασέτα!

Άνθρωπος του Τριφυλλιού ταξίδεψε το βράδυ της Τρίτης στην Τραπεζούντα και συμφώνησε σε όλα με την Τράμπζονσπορ, η οποία υπό τον φόβο να τον χάσει ελεύθερο σε λίγους μήνες, συμφώνησε να τον παραχωρήσει με ένα ποσό λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Όπως προκύπτει, το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει κλείσει, με τον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνουν "χρυσό" συμβόλαιο στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, που ήθεθε διακαώς εξ αρχής ο Φατίχ Τερίμ, στην προσπάθεια που κάνουν οι Πράσινοι για ελληνοποίηση του ρόστερ τους.

 

Φυσικά, μένουν μόνο τα τυπικά των ανακοινώσεων, με το συμβόλαιο του Μπακασέτα να ξεπερνάει δεδομένα το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, εφόσον επιβεβαιωθεί οριστικά η συμφωνία και επισημοποιηθεί το deal!

Πάντως, προς ώρας από την "πράσινη" ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση πάνω στο θέμα και περιμένουμε τις εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες τις επόμενες ώρες...

Ο Μπακασέτας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Αστέρα Τρίπολης, στου οποίου το δυναμικό ήταν την πενταετία 2010-15, ενώ ενδιάμεσα έπαιξε δανεικός σε Θρασύβουλο και Άρη. Το 2015 μετακινήθηκε στον Πανιώνιο στον οποίο αγωνίστηκε για μία σεζόν. Το καλοκαίρι του 2016 μετακινήθηκε στην ΑΕΚ στην οποία έπαιξε για τρία χρόνια, κατακτώντας το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18.

Το καλοκαίρι του 2019 μετακινήθηκε στην Τουρκία για λογαριασμό της Αλάνιασπορ, ενώ δύο χρόνια μετά τον απέκτησε η Τραμπζονσπόρ,με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2021-22.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τερματοφύλακα-όνομα φέρνει ο Τερίμ - Υπογράφει Έλληνας μέχρι το 2027 - "Τελειώνει" ο Αλαφούζος τον Μπρινιόλι!