Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας - Παναθηναϊκός: "Μεταγραφή για πρωτάθλημα ο Μπακασέτας - Έχει το χάρισμα, τέλειο δίδυμο με Ιωαννίδη - Αλλαγή με Μπερνάρ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-17 13:56:00

"Μεταγραφή για πρωτάθλημα ο Μπακασέτας - Έχει το χάρισμα, τέλειο δίδυμο με Ιωαννίδη - Αλλαγή με Μπερνάρ"

του Γιώργου Κτενά
"Μεταγραφή για πρωτάθλημα ο Μπακασέτας - Έχει το χάρισμα, τέλειο δίδυμο με Ιωαννίδη - Αλλαγή με Μπερνάρ"

"Είχαμε δουλέψει μαζί τη νέα του θέση στην Τρίπολη"! Ο Σάκης Τσιώλης μιλάει στο Sportdog.gr για την εντυπωσιακή κίνηση του Τριφυλλιού με τον Έλληνα άσο, παρουσιάζει τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και εξηγεί γιατί θα... απογειώσει τον Φώτη Ιωαννίδη

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πράσινους και επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ μετά το καλοκαίρι του 2019, που είχε αποχωρήσει από την ΑΕΚ για την Τουρκία.

Το Τριφύλλι συμφώνησε με την Τράμπζονσπορ σε ένα ποσό άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ, αν και το συμβόλαιό του αρχηγού τής Εθνικής ομάδας ολοκληρώνεται σε 6 μήνες, ενώ η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό θα φτάσει μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει να αγωνιστεί ο Μπακασέτας την ερχόμενη Κυριακή με την Τραμπζονσπόρ, εναντίον της Γαλατασαράι, και στη συνέχεια να έρθει στην Αθήνα και να ξεκινήσει προπονήσεις .

Πότε θα τον δούμε με την πράσινη φανέλα; Tην Κυριακή 28 Γενάρη, στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Το sportdog επικοινώνησε με τον Σάκη Τσιώλη, τον προπονητή που στον Αστέρα Τρίπολης έδωσε στον Τάσο Μπακασέτα την ευκαιρία για να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και να φτάσει στην καριέρα που έχει κάνει σήμερα.

"Εξαιρετική μεταγραφή για Παναθηναϊκό - Έχει το χάρισμα του σέντερ φορ - Στην Τρίπολη δουλέψαμε τη θέση που παίζει"

"Χαίρομαι που έρχεται ξανά στην Ελλάδα, να τον βλέπουμε κι εμείς, γιατί είναι απόλαυση να τον παρατηρείς να παίζει. Είναι καλό και για την εθνική ομάδα να βρίσκεται στην Ελλάδα, και νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μια εξαιρετική μεταγραφή σε μια θέση που έχει άμεση ανάγκη", ανέφερε αρχικά ο πεπειραμένος προπονητής και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, με το που βλέπει εστία έχει το χάρισμα που έχουν οι σέντερ φορ. Ο Τάσος είναι παίκτης που δουλεύαμε τη θέση του πίσω από τον επιθετικό, από την εποχή που ήταν στον Αστέρα Τρίπολης. Από τότε τους είχα δώσει τη δυνατότητα να κινείται σε αυτή τη θέση, να παίρνει μπάλα και να έχει πρόσωπο στην εστία. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ο τρόπος που σουτάρει".

"Αυτή είναι η θέση του στο γήπεδο - Έλειπε από τον Παναθηναϊκό - Τι θα γίνει με τον Μπερνάρ"

Ποια είναι η καλή θέση του στο γήπεδο

"Δεύτερος επιθετικός στο 4-4-2 ή πίσω από τον επιθετικό στο 4-3-3. Αυτή είναι η θέση που του δίνει μεγάλες δυνατότητες. Φυσικά έχει την ποιότητα και τις ικανότητες να παίξει και στα άκρα στο 4-3-3, ειδικά από δεξιά με το ανάποδο πόδι, αλλά για εμένα η θέση του είναι ελεύθερος επιθετικός".

Τι θα δώσει στον Παναθηναϊκό;

"Ο Παναθηναϊκός φέρνει παίκτη εκεί που έχει θέμα και θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης. Είναι ο παίκτης που θα βοηθήσει πολύ τον Ιωαννίδη, είναι η θέση που έλειπε από τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Μπερνάρ βέβαια, ενδεχομένως να πάει σε 4-3-3 αλλά θα το δούμε. Είναι σίγουρο πάντως ότι θα βοηθήσει".

"Τέλειο δίδυμο με Ιωαννίδη - Κίνηση για πρωτάθλημα ο Μπακασέτας"

Με ποιον πρέπει να παίξει στην 11άδα για να αποδώσει καλύτερα, για να πάρει ο Παναθηναϊκός όσα περισσότερα μπορεί από εκείνον;

"Θα είναι τέλειο δίδυμο με τον Ιωαννίδη, που έχει ταχύτητα στον χώρο, απασχολεί τα στόπερ, είναι ο παίκτης που θα τον βοηθήσει πολύ περισσότερο. Προφανώς, φυσικά, μαζί με τους Αϊτόρ, Μαντσίνι, Παλάσιος και Λημνιό που έχει για τα άκρα ο Παναθηναϊκός".

Τι δείχνει η μεταγραφή του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό;

"Τέτοια κίνηση δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός στοχεύει ψηλά και εντάσσεται στην προσπάθεια για να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "χρυσό" συμβόλαιο Μπακασέτα σε ΠΑΟ - Τον έπεισαν τα τηλέφωνα Τερίμ, 1.5 εκατ. μικρότερη πρόταση η ΑΕΚ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags