Facebook Pixel Super League: Απαντά με μεταγραφή η ΑΕΚ μετά τον Άρη - Το πήρε απόφαση ο Μανωλάς - Δεξί μπακ και Δαρέλας στον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-18 20:30:00

Απαντά με μεταγραφή η ΑΕΚ μετά τον Άρη - Το πήρε απόφαση ο Μανωλάς - Δεξί μπακ και Δαρέλας στον ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απαντά με μεταγραφή η ΑΕΚ μετά τον Άρη - Το πήρε απόφαση ο Μανωλάς - Δεξί μπακ και Δαρέλας στον ΠΑΟΚ!

Οι μεταγραφές των Δικεφάλων και το μέλλον του Έλληνα στόπερ. Πού θα συνεχίσει την καριέρα του μετά την Αραβία, ποια είναι η προσθήκη που έχει ζητήσει ο Αλμέιδα και ο Έλληνας άσος που ετοιμάζει να παρουσιάσει ο Λουτσέσκου.

Super League: Από όλα έχει ο μπαξές στο σημερινό ρεπορτάζ, καθώς λίγο-πολύ όλες οι μεγάλες ελληνικές ομάδες με κάποια μεταγραφική υπόθεση εμπλέκονται και, φυσικά, χρειάζεται να ανιχνεύσουμε παραπάνω τι πραγματικά ισχύει. 

ΑΕΚ: Παρά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, θα μπορούσε να συνεχίσει χωρίς καμία προσθήκη, αλλά το ρεπορτάζ μας λέει ότι θα έρθει παίκτης. Στη θέση του αριστερού μπακ, αν και επίσημα δεν έχει γραφτεί κάποιο όνομα. Παρόλα αυτά οι Κιτρινόμαυροι ψάχνονται για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και, όπως φαίνεται, σύντομα μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Από τις αρχές Δεκεμβρίου είχαμε αποκαλύψει, εδώ στο sportdog, το ενδεχόμενο επιστροφής τού Κώστα Μανωλά στο Λιμάνι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

 "Έχει ενδιαφέρον το ρεπορτάζ που θέλει τον Κώστα Μανωλά να προσπαθεί να ρίξει γέφυρες με τους Πειραιώτες, την ομάδα της καρδιάς του όπως έχει παραδεχτεί πολλές φορές δημόσια, προκειμένου να είναι εκείνος ο ένας από τους δύο σέντερ μπακ που θα έρθουν τον Γενάρη στην ομάδα! 

Η καριέρα του στην Σάριτζα δεν τα πηγαίνει καλά και δεν παίζει όσο θα ήθελε. Η ομάδα του είχε αρχίσει με μεγάλο μπάτζετ, με καλούς παίκτες και προπονητή, αλλά δεν πηγαίνει καλά ευρύτερα φέτος, με αποτέλεσμα να έχει επηρεαστεί και η καριέρα του Έλληνα άσου. Φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου για να φύγει", αναφέραμε στο θέμα.

Βλέπουμε ότι το ίδιο ρεπορτάζ, τώρα, έναν μήνα μετά, "παίζει" και σε άλλα Μέσα. Και δικαίως, γιατί όντως μπορεί να υπάρξει θέμα. Όπως ακριβώς το είχαμε γράψει. Οι σχέσεις του με την διοίκηση έχουν αποκαταστηθεί, το κασέ του έχει πέσει αρκετά και στο Λιμάνι ψάχνουν και Έλληνες και αμυντικούς. Ο παίκτης πάντως αποφάσισε να γυρίσει στην Ευρώπη και σκέφτεται ξανά και την Ελλάδα!

 

ΠΑΟΚ: Έχει βουίξει η πιάτσα στη Θεσσαλονίκη ότι ο Δικέφαλος θα αποκτήσει στόπερ και, κυρίως, δεύτερο τερματοφύλακα. Να ενημερώσουμε την πιάτσα στη συμπρωτεύουσα, λοιπόν, ότι δεν έχει καλό ρεπορτάζ! Σε αυτές τις δύο θέσεις δεν θα υπάρξει ενίσχυση τον Γενάρη, παρά τα όσα γράφουν - Αντίθετα θα έρθει παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στην 11άδα (και όχι για να συμπληρώνει την 18άδα) στο δεξιό άκρο της άμυνας, αλλά και ένας παίκτης που θα παίζει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ως μια ακόμα λύση.

ΠΑΟΚ/1: Μην δέσετε σχοινί κορδόνι, βέβαια, ότι θα βρεθεί παίκτης που θα έρθει για να είναι 6η επιλογή σε ένα ροτέισον με παίκτες όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Ντεσπόντοφ, ο Ζίβκοβιτς, ο Τάισον, και ο Μουργκ μπροστά του. Για αυτό λέμε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να βρει. Εκτός αν "ανεβάσει" στην πρώτη ομάδα ο Λουτσέσκου τον Αργύρη Δαρέλα.

ΠΑΟΚ/2: Ο Α. Δαρέλας είναι γεννημένος στις 16.10.2003, ανήκει στη β΄ομάδα του ΠΑΟΚ και βρέθηκε στον Δικέφαλο από την Αλεξανδρούπολη το 2019. Πρόκειται για μια πολύ καλή λύση στο χώρου του κέντρου, αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ, με καλή τεχνική, ικανότητα στις μεταβιβάσεις, υψηλόσωμος και δυνατός. Είναι πρωταθλητής με την Κ17 και την Κ19, φυσικά και διεθνής. Θα πάρει την ευκαιρία του; Μένει για να το δούμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη αποτυχία Αλμέιδα, η ΑΕΚ χρειάζεται Μπακαμπού - "Λευκή πετσέτα" ο Ολυμπιακός, ψυχολόγος ο Τερίμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags