Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρικ" ΠΑΟ για να γλιτώσει τα 5 εκατ. για Μαξίμοβιτς - "Σφήνα" από Ελλάδα, όχι από ΠΑΟΚ - "Βλέπει" Τοκόζ ο Τερίμ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-19 10:00:00

Τρικ ΠΑΟ για να γλιτώσει τα 5 εκατ. για Μαξίμοβιτς - Νέα κρούση από Ελλάδα, όχι ο ΠΑΟΚ - "Βλέπει" Τοκόζ ο Τερίμ!

Οι Μιχείες
Τρικ ΠΑΟ για να γλιτώσει τα 5 εκατ. για Μαξίμοβιτς - Νέα κρούση από Ελλάδα, όχι ο ΠΑΟΚ - "Βλέπει" Τοκόζ ο Τερίμ!

Το "ντου" για τον Σέρβο άσο και οι τρεις Τούρκοι της λίστας. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει τις τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία για τον άσο της Χετάφε και τα τρελά χρήματα που ζητάει ο πρόεδρός της, αλλά και τον τρόπο που προσπαθούν να τον πάρουν τώρα οι Πράσινοι έχοντας όμως ως... αντίπαλο άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα (και όχι τον Δικέφαλλο του Βορρά)!

ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ/1: Όντως ο Παναθηναικός εδώ και λίγες ημέρες έχει μπεί πολύ δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του. Για την ακρίβεια προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία μαζί του αφού βρίσκεται πλέον στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του και μπορεί να υπογράψει όπου θέλει από τώρα για το καλοκαίρι! Η στρατηγική των πράσινων έχει να κάνει με το να έρθει σε συμφωνία τώρα με τον Μαξίμοβιτς και με τον σωστό... τρόπο και στο σωστό τάιμινγκ - τις τελευταίες ημέρες του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού - να πιέσει την Χετάφε να της τον παραχωρήσει με ένα λογικό... transfer fee και όχι με τα 4 και 5 εκατομμύρια που ακούγονται πως ζητάει τώρα. Ο Μαξίμοβιτς δεν είναι απλά βασικός κι αναντικατάστατος στην Χετάφε αλλά είναι και ο αρχηγός της, με την ισπανική ομάδα εσχάτως να... μεγαλοπιάνεται αφού βρίσκεται κοντά στην 7άδα που οδηγεί στην Ευρώπη της επόμενης σεζόν. Αν βέβαια τις επόμενες 2 αγωνιστικές τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και απομακρυνθεί βαθμολογικά ενδεχομένως να το... σκεφτεί διαφορετικά για τον Μαξίμοβιτς. Σε κάθε περίπτωση είναι μια υπόθεση που θέλει υπομονή ως προς την πλευρά της Χετάφε και φυσικά να καταφέρεις πρώτα να υπογράψεις τον διεθνή Σέρβο μέσο και μετά να τον χρησιμοποιήσεις ως... πολιορκητικό κριό για να ενδώσει η Χετάφε. Υπάρχει περίπτωση βέβαια - και με τον ιδιόρρυθμο ιδιοκτήτη που έχει - να επιμένει σε... τρελά λεφτά, οπότε θα έχεις τουλάχιστον κλείσει για την νέα σεζόν έναν παίκτη... Εuro που θα αναβαθμίσει την μεσαία σου γραμμή στο 110%

ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ/2: Δεδομένα ο Σέρβος μέσος - περισσότερο 8άρι, λιγότερο 6άρι- με τα 6.000.000 ευρώ σημερινή χρηματιστηριακή αξία κάνει γκελ σε πολλές ομάδες. Ασφαλώς και λόγω πως μένει ελεύθερος. Το κασέ του είναι plus 1.600.000 net ετήσιες αποδοχές αλλά θα πρέπει να πληρωθεί και υψηλό sign bonus, για τον ίδιο και τους ατζέντηδες του. Ο 28χρονος Σέρβος ανήκει σε ένα από τα μεγαλύτερα ισπανικά μανατζερικά Γραφεία, την Promoesport, που στην Ελλάδα έχει πελάτες τον Ρούμπεν Πέρεθ στον Παναθηναϊκό και τον Μπράντον Τόμας στον ΠΑΟΚ! Μιας κι αναφερθήκαμε στον δικέφαλο, τον περασμένο Αύγουστο έφτασε πολύ κοντά σε deal με τον Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος είχε ψηστεί να έρθει στην Τούμπα και η Χετάφε περίμενε την... επιβεβαίωση από τον Σαββίδη στην τιμή που είχαν συζητήσει/καταλήξει μετά απο 2ημερο διαπραγμάτευσης στην Μαδρίτη. Τελικά στην Τούμπα έκαναν τότε... δεύτερες σκέψεις, προτίμησαν να πάρουν αντί του Μαξίμοβιτς δυο χαφ, ισάριθμους δανεικούς - Μειτέ & Μάρκκς Αντόνιο - και για να γλιτώσουν το transfer fee στην Χετάφε να κλείσουν τον Σέρβο με τον νέο χρόνο (2024) ως ελεύθερο. Τα δεδομένα όμως, πλέον άλλαξαν και ο ΠΑΟΚ έχει βγει (σχεδόν τελείως) από το κάδρο απόκτησης ή συμφωνίας. Σε αυτό το επίπεδο πλέον παίζει ο Παναθηναϊκός που έχει πάρει την... θέση του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι - επαναλαμβάνω - εκτός παιχνιδιού. Εσχάτως πάντως κυκλοφόρησε στη Ισπανία η πληροφορία πως προέκυψε επίσημο ενδιαφέρον κι από άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα, που ... ανταγωνίζεται το Τριφύλλι (σίγουρα δεν είναι η ομάδα του Λουτσέσκου).

ΓΙΑΝΤΑΣ/ΤΟΚΟΖ/ΟΥΚΑΝ: Είναι 3 Τούρκοι μέσοι που σύμφωνα με την τουρκική πιάτσα agents αλλά και δημοσιογραφικές πηγές βρίσκονται στην λίστα του Τερίμ για τον Παναθηναϊκό. Το όνομα του Μέρκ Χακάν Γιάντας έχει ήδη.., διαρρεύσει/γραφτεί. Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δεν υπολογίζεται στην Φενέρ που θέλει έτσι να τον σπρώξει, είναι όμως, περισσότερο 8αρο-10αρο και όταν πρωτοπήγε στη τουρκική ομάδα ανταγωνιζόταν για μια θέση με τον Πέλκα!

Ο Ντορουκάν Τοκόζ είναι διεθνής 27χρονος αμυντικός χαφ ("6") που παίζει και "8", με 3.500.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία. Μόλις το καλοκαίρι πήγε στην Ντεμίρσπορ και παρά τις 19 συμμετοχές του ... ψάχνεται για να φύγει αφού στην Άντανα προέκυψε οικονομικό πρόβλημα. Λεπτομέρεια που ίσως να... φωτίσει κάτι: ο Τοκόζ ήταν συμπαίκτης του Μπακασετα στην Τράμπζονσπορ.

Ο τρίτος, ο Σαλίχ Ουκάν, είναι 30χρονος, στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του στην Μπεσίκτας και με αξία 5.000.000! Με τον Σάντος προπονητή και την πιθανή άφιξη δυο μέσων ο Ουκάν των 27 συμμετοχών μέχρι τώρα (!) θα βρεθεί στον αέρα και κάπως έτσι φέρεται να έχει προταθεί στον Τερίμ. Δύσκολη περίπτωση ο διεθνής Τούρκος μέσο που παίζει και 8άρι και 6άρι και 10άρι

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραπτόπουλος: "Σας πήρε τα σώβρακα ο Τερίμ, Δεστούνης ο Σπόραρ - Σε πείραξαν οι γκρίζοι λύκοι Μελισσανίδη" (vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags