Facebook Pixel Ηλίας Σπάθας: Αποκάλυψη Σπάθα: Η κόκκινη του Βέρμπιτς που δεν είδε κανείς στο live - Θα έμενε με 10 από το 16’ ο ΠΑΟ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 09:27:00

Αποκάλυψη Σπάθα: Η κόκκινη του Βέρμπιτς που δεν είδε κανείς στο live - Θα έμενε με 10 από το 16’ ο ΠΑΟ! (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Σπάθα: Η κόκκινη του Βέρμπιτς που δεν είδε κανείς στο live - Θα έμενε με 10 από το 16’ ο ΠΑΟ! (Vid)

Μια φάση που δεν πήραν χαμπάρι πολλοί κατά την διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το νικηφόρο σερί του με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο, επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της Super League, παρέα με τον ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά, κατά την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Ηλία Σπάθα στην εκπομπή του Mega, "SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE", αποκαλύφθηκε ότι στο 16' της αναμέτρησης των δύο ομάδων οι Πράσινοι θα μπορούσαν να μείνουν με δέκα παίκτες.

Στην εν λόγω φάση, που δεν πήραν πολλοί χαμπάρι κατά την διάρκεια του live, ο Βέρμπιτς πάει με προτεταμένες τις τάπες στον αχίλλειο του αντιπάλου του, ωστόσο ο διαιτητής του αγώνα δεν εξέτασε καν, τι ακριβώς συνέβη στο VAR, με τον Σπάθα να κάνει λόγο για κόκκινη κάρτα κι ενώ το σκορ ήταν 0-0 και θα μπορούσαν να αλλάξουν από νωρίς οι ισορροπίες.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα-μεγατόνων στον ΠΑΟ: Συμφώνησε για 3 χρόνια με Μαξίμοβιτς - "Όχι" σε 5.2 εκατ. του Ολυμπιακού!

Δείτε την επίμαχη φάση παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags