Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας - Παναθηναϊκός: "Στον ύπνο" η ΑΕΚ για Μπακασέτα - 1 έκατ. πάνω σε Μαξίμοβιτς για να μην έρθει ΠΑΟ - Και εξτρέμ... με πώληση!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-23 10:45:00

"Στον ύπνο" η ΑΕΚ για Μπακασέτα - 1 εκατ. πάνω σε Μαξίμοβιτς για να μην έρθει ΠΑΟ - Και εξτρέμ... με πώληση!

Οι Μιχείες

Το συμβόλαιο Premier στον Τάσο και το σήριαλ με τον Σέρβο! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει τι συνέβη με τις άλλες ελληνικές ομάδες και τον διεθνή άσο, δίνει έξτρα πληροφορίες για τον χαφ της Χετάφε και... βγάζει το καπέλο στον άνθρωπο που έκλεισε δύο σπουδαίες μεταγραφές του Τριφυλλιού
 

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Έπρεπε να έρθει στην Ελλάδα και να αποκαλύψει ο ίδιος τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε ο.... "θρύλος Τερίμ" για να πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό. Η στήλη βέβαια το είχε αποκαλύψει εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα, μαζί με τις απευθείας τηλεφωνικές επαφές που είχε ο Τούρκος προπονητής με τον κάπτεν της Εθνικής Ελλάδας και πόσο κολακεύτηκε ο τελευταίος, λόγω ακριβώς του... "μεγέθους Τερίμ". Οι δηλώσεις του " Μπάκα" απλά επιβεβαίωσαν τα γραφόμενά μας. Φυσικά εξίσου σημαντικό ρόλο - μην γελιόμαστε- έπαιξε και το οικονομικό αφού το συμβόλαιο που του προσέφερε ο Αλαφούζος αν και μικρότερο μπορεί να συγκριθεί/πλησιάσει μόνο Έλλήνων του εξωτερικού και συγκεκριμένα εκείνων που παίζουν στην Premier League (και είναι 7ψηφια ποσά που ξεκινούν από το 2)!!! Και κάτι ακόμη: Ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον Μπακασέτα ενώ η ΑΕΚ μάλλον ... πιάστηκε στον ύπνο αφού τον είχε βολιδοσκοπήσει πριν από τον Δεκέμβριο για το καλοκαίρι που θα έμενε ελεύθερος...

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μπορεί να κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ αλλά έπαιξε κομβικό ρόλο στο να ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία δυο άκρως περίπλοκες, υψηλού κόστους και μεγάλου ανταγωνισμού μεταγραφικές υποθέσεις, όπως αυτές των Μπακασέτα και Μαξίμοβιτς. "Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αλαφούζο που έκανε τα πάντα, ότι περνούσε από το χέρι του για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού και ύστερα τον κύριο Παπαδημητρίου που αφιέρωσε χρόνο και κόπο και έκανε προσπάθεια για να γίνει αυτό το deal σήμερα..." δήλωσε, μεταξύ άλλων, κατά την άφιξή του, ο Τάσος Μπακασέτας. Μοιράζοντας ουσιαστικά τα... παράσημα για αυτό το "χρυσό" deal, το οποίο για κάποιους - ειδικά από τον χώρο της ΑΕΚ - φάνταζε ...απίστευτο!! Προσοχή: ο Μπακασέτας τρία πρόσωπα κατονόμασε κατά σειρά, τον προπονητή, τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού!!!

Πάμε και στο deal του Μαξίμοβιτς, όπου και εκεί ο Γιάννης Παπαδημητρίου για ένα τριημεράκι από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, έκανε... σπουδαία κι "αθόρυβη" δουλειά, αξίζοντας τα εύσημα. Παρεμπιπτόντως και το καλοκαίρι, ο Παπαδημητρίου με το ταξίδι του express στην Βαρκελώνη ήταν εκείνος που... έβαλε το χεράκι του για την μεταγραφική ανατροπή στην υπόθεση Βιλένα κι αντί να πάει στον ΠΑΟΚ έγινε τελικά παίκτης του Παναθηναϊκού!!!

ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ: Ήταν ένα deal που πέρασε απο χίλια μύρια κύματα (όπως σας το γράφω). Κι αυτό αφού πρίν απο περίπου 10 ημέρες με άλλη ομάδα (σε χαμηλότερα ποσά) φέρεται να είχε συμφωνήσει ο Μαξίμοβιτς, χωρίς τους ατζέντηδες του! Και το βράδυ του Σαββάτου κι ενώ είχε πεί το "ναι" στον Παναθηναικό, άλλη ομάδα με του που ενημερώθηκε σχετικώς, μπήκε σφήνα, κάνοντας στους Ισπανούς ατζέντηδες του Σέρβου μέσου αντιπροσφορά με σχεδόν 1.000.000 ευρώ παραπάνω, για να σπάσει την συμφωνία του με το Tριφύλλι !!! Ο Μαξίμοβιτς όμως, είχε πάρει ήδη την απόφασή του και δεν την άλλαξε, ενημερώνοντας μάλιστα τον Παναθηναϊκό για το όνομα του κλαμπ που έκανε την... δελεαστική σφήνα!!

ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός παρότι πήρε τον Λημνιό μπορεί μέχρι το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να κάνει κι άλλη προσθήκη εξτρέμ. Αυτό θα συμβεί βέβαια μόνο αν αποχωρήσει/πουληθεί κάποιος από τους Παλάσιος Μπερνάρ, Μαντσίνι - για τους οποίους δεδομένα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρτζώκας σε δημοσιογράφο του ΠΑΟ: "Δεν τον είδα στις προηγούμενες ήττες - Ξέρω καλά ελληνικά αν και γράφετε…" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags