Facebook Pixel ΕΠΟ: "Βόμβα" από ΕΠΟ - "Ο Αλέξης Κούγιας προκάλεσε επεισόδιο" - "Είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, σε υπηρεσία από την ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-25 18:45:00

Βόμβα ΕΠΟ - "Ο Κούγιας προκάλεσε επεισόδιο" - "Είσαι της εγκληματικής οργάνωσης, σε υπηρεσία από ΑΕΚ"

Sportdog Team
Βόμβα ΕΠΟ - "Ο Κούγιας προκάλεσε επεισόδιο" - "Είσαι της εγκληματικής οργάνωσης, σε υπηρεσία από ΑΕΚ"

Χαμός στην ΕΠΟ, καθώς όπως κάνει γνωστό η Ομοσπονδία ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος μέλους της Επιτροπής Δεοντολογίας.

ΕΠΟ: Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (25/1) μέσω της οποίας ενημερώνει ότι ο Αλέξης Κούγιας το πρωί προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, το οποίο δεν κατονομάζεται και η υπόθεση παραπέμπεται.

"Επεισόδιο προκάλεσε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ, κλπ…».

Ο συγκεκριμένος δικαστής κάλεσε την αστυνομία και αποχώρησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας με περιπολικό. Η υπόθεση παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ", αναφέρει η ενημέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από τον Γιόνι μέχρι τον Ότο: Οι σοβαροί τραυματισμοί, η αγκωνιά σε συμπαίκτη και η εκδίκηση στον Κριστιάνο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags