Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έσκασε τώρα! Ξανά στο προσκήνιο χαφ από ισπανική ομάδα για Ολυμπιακό - Είχε περάσει από Ελλάδα
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-25 20:18:00

Έσκασε τώρα! Ξανά στο προσκήνιο χαφ από ισπανική ομάδα για Ολυμπιακό - Είχε περάσει από Ελλάδα

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Ξανά στο προσκήνιο χαφ από ισπανική ομάδα για Ολυμπιακό - Είχε περάσει από Ελλάδα

Οι Ερυθρόλευκοι μετά την απόκτηση παικτών για την άμυνα, στρέφουν την προσοχή τους ώστε να γεμίσουν τα κενά στη μεσαία γραμμή και ποδοσφαιριστής που έχει ακουστεί ξανά έρχεται στο προσκήνιο.

Κέιντι Μπάρε: Στην λίστα του Ολυμπιακού είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της Sport ο Αλβανός μέσος της Εσπανιόλ, με την Καντίθ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, να είναι στο στόχαστρο και της Κάντιθ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που έχει περάσει από τις ακαδημίες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, χωρίς να αγωνιστεί όμως λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων, μπορεί να θεωρείται σημαντικός για τους Καταλανούς, όμως μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι θα σκέφτονταν να τον πουλήσουν αν η προσφορά που θα γίνει τους κάνει.

Ο Κέιντι Μπάρε, που έχει ακουστεί ξανά για ενδιαφέρον από πλευράς Ερυθρόλευκων, μετράει 20 συμμετοχές με την Εσπανιόλ, φέτος, με τις 17 να είναι για τη Segunda Division και τις τρεις για το Κύπελλο ενώ έχει αγωνιστεί σε Ατλέτικο Μαδρίτης Β', Μάλαγα Β' και Μάλαγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας "Μωυσής" στο ΣΕΦ - Το μεγαλύτερο θαύμα μπάσκετ του Πανεπιστημίου - Κίνα, Τουρκία και τώρα Ελλάδα (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags