Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Στην αντεπίθεση ο Κούγιας μετά τις καταγγελίες από την ΕΠΟ - Η επόμενη κίνησή του
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-25 20:30:00

Στην αντεπίθεση ο Κούγιας μετά τις καταγγελίες από την ΕΠΟ - Η επόμενη κίνησή του

Sportdog Team
Στην αντεπίθεση ο Κούγιας μετά τις καταγγελίες από την ΕΠΟ - Η επόμενη κίνησή του

Η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου τιμώρησε τον αντιπρόεδρου του Ολυμπιακού με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα διάρκειας 3,5 μηνών και αυτός ετοιμάζει την επόμενη κίνησή του.

Αλέξης Κούγιας: Εξελίξεις μετά την τιμωρία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού από την ΕΠΟ, που τον κατηγορεί για επεισόδιο εις βάρος δικαστή της πειθαρχικής επιτροπής της ομοσπονδίας μιας και θα κινήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται κατά το νόμο για τους υπεύθυνους της ΕΠΟ που εξέδωσαν την σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα ο έμπειρος νομικός υποστηρίζει ότι απλά έκανε μία νόμιμη αίτηση εξαιρέσεως του δικαστή και ότι από την ομοσπονδία η νόμιμη αυτή ενέργεια του εμφανίστηκε ως επεισόδιο.

Παράλληλα ο Αλέξης Κούγιας  θα κάνει έφεση εναντίον τιμωριών που του επιβλήθηκαν όταν ήταν παράγοντας της Κορίνθου, θεωρώντας ότι είναι υπερβολικά σκληρές και άδικες, συνδυάζοντας τις με την ενασχόληση του πλέον με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας "Μωυσής" στο ΣΕΦ - Το μεγαλύτερο θαύμα μπάσκετ του Πανεπιστημίου - Κίνα, Τουρκία και τώρα Ελλάδα (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags