Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βόμβα" από Ντι Μάρτζιο! Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού εξτρέμ ιταλικής ομάδας - Δεν είναι ο Ράντονιτς
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-25 21:07:00

"Βόμβα" από Ντι Μάρτζιο! Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού εξτρέμ ιταλικής ομάδας - Δεν είναι ο Ράντονιτς

Sportdog Team
"Βόμβα" από Ντι Μάρτζιο! Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού εξτρέμ ιταλικής ομάδας - Δεν είναι ο Ράντονιτς

Οι Ερυθρόλευκοι είναι στην αναζήτηση παίκτη που θα μπορεί να καλύπτει τα άκρα της επίθεσης και ο γνωστός δημοσιογράφος τους συνδέει με ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα.

Γιόσιπ Μπρέκαλο: Μπορεί τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με την Τορίνο για την απόκτηση του Νεμάνια Ράντονιτς, όμως ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν στο στόχαστρό τους και τον 26χρονο ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα, που έχει συμβόλαιο με τους Βιόλα μέχρι το 2026.

Ο Γιόσιπ Μπρέκαλο μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της επίθεσης, με τον ίδιο να είναι κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην Ντιναμό Ζάγκρεπ όμως οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί από την κροατική ομάδα στις Στουτγκάρδη, Τορίνο και Βόλφσπουργκ, με την Φιορεντίνα να δίνει το 2023 1,7 εκατομμύρια για να τον πάρει από την τελευταία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας "Μωυσής" στο ΣΕΦ - Το μεγαλύτερο θαύμα μπάσκετ του Πανεπιστημίου - Κίνα, Τουρκία και τώρα Ελλάδα (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags