ΑΕΚ: Για το δίλημμα του Ματίας Αλμέιδα σχετικά με το ποιος θα είναι ο εκλεκτός για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον ΟΦΗ, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά της Ένωσης.

«Δεξί μπακ θα παίξει ο Πινέδα ή ο Ραντόνια. Κάλενς και Βίντα θα είναι στόπερ και ο Πήλιος αριστερά. Αν παίξει δεξιά ο Πινέδα, θα είναι Γιόνσον-Σιμάνσκι στο κέντρο. Ο Πόνσε θα είναι σέντερ φορ, με τον Τσούμπερ πίσω του, τον Γκατσίνοβιτς αριστερά και έναν εκ των Ελίασον ή Άμραμπατ δεξιά. Εκτός θα είναι Γκαρσία, Σιντιμπέ, Αθανασιάδης και Γαλανόπουλος, δύσκολα θα είναι κάποιος από αυτούς έστω και στην αποστολή, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ρότα», ανέφερε.

Όσο για τα σενάρια για τον Αλγερινό δεξιό μπακ Γιουσέφ Ατάλ της Νις και τον Κροάτη αριστερό μπακ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ Ρόμπερτ Λιούμπισιτς: «Καθαρά ποδοσφαιρικά θα έκανε στην ΑΕΚ, είναι ένας πολύ καλός παίκτης και σε καλή ηλικία (27), ενώ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη έχει αποκτηθεί αντικαταστάτης του, αλλά μας είχε ειπωθεί πριν 15-20 μέρες πως δεν υπάρχει θέμα. Ο Λιούμπισιτς είναι αριστερό μπακ αλλά μπορεί να παίξει και στο κέντρο. Είχε κάνει φοβερή εμφάνιση με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Opap Arena, αλλά η ΑΕΚ είπε πως δεν υπάρχει θέμα και με όσα έχουν γίνει με τους Κροάτες δεν νομίζω να υπάρξει», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβγαλε τσαμπουκά στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός, απάντησαν οι... τελειωμένοι - Έφερε "δυναμίτη" ο Μπαρτζώκας!