Facebook Pixel Κίνηση Τερίμ για Μπακαμπού - Έδωσε το "οκ" η Γαλατά, περιμένει Ολυμπιακό - Τον θέλει... χθες ο Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-26 22:14:00

Κίνηση Τερίμ για Μπακαμπού - Έδωσε το "οκ" η Γαλατά, περιμένει Ολυμπιακό - Τον θέλει... χθες ο Λουτσέσκου!

Οι Μιχείες

Η μεταγραφή θα κοστίσει 900.000 ευρώ για 4 μήνες! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr τις τελευταίες εξελίξεις με τον Αφρικανό φορ, για τον οποίο υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τους «αιώνιους», ενώ στο κόλπο υπό προϋποθέσεις μπορεί να μπει και ο Δικέφαλος του Βορρά. Τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης και ποιος έχει προβάδισμα…

Πάμε να ασχοληθούμε με την υπόθεση Μπακαμπού και να ... ανάψουμε φωτιά. Στην Τουρκία γράφουν πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Super League και στην Ελλάδα μια τον στέλνουν στον Ολυμπιακό και μια στον Παναθηναϊκό! Δεν θα μου έκανε εντύπωση πάντως αν στην... εξίσωση έμπαινε στο τέλος και ο ΠΑΟΚ. 

Αν ήταν μόνο στο ...χέρι του Ραζβάν Λουτσέσκου, μάλλον θα τον είχε ήδη πάει στην Τούμπα. Θυμίζω μια καλοκαιρινή αποκάλυψη του Ρουμάνου τεχνικού πως αν μπορούσε να πάρει έναν παίκτη της περσινής Super League από κάποια ομάδα, θα ήθελε τον  Σεντρίκ Μπακαμπού!!! 

Ο ΠΑΟΚ επισήμως όμως, ΔΕΝ ψάχνει αυτόν τον Γενάρη για σέντερ φορ, αντιθέτως ετοιμάζεται για μια ακόμη μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του υπερ - πολύτιμου Μπράντον Τόμας. Έχει το μεγάλο πρότζεκτ Τζίμα ως τρίτο φορ, για να παίρνει χρόνο ως αλλαγή και να "κτιστεί"/εξελιχθεί ενώ υπάρχει  (θεωρητικά για βασικός) και ο Σαμάτα, που επιστρέφει μάλιστα άρον, άρον από το Κόπα Άφρικα. Η Τανζανία αποκλείστηκε ενώ αυτός δεν σκόραρε (καμία έκπληξη  βεβαίως βεβαίως). 

Αν έφευγε/πουλιόταν ο Σαμάτα θα μπορούσε να γίνει λόγος για Μπακαμπού, αλλά αυτό το ενδεχόμενο όπως φαίνεται... πρακτικά δεν παίζει. Και μάλλον ο Λουτσέσκου έχει συμβιβαστεί αφού λέει πως ο Σαματά μπορεί να μην σκοράρει συχνά αλλά του είναι χρήσιμος για να κάνει την δουλειά ώστε να σκοράρουν οι υπόλοιποι (μεσοεπιθετικοί)!!!

Ρωτήσαμε,λοιπόν, την ελληνο - τουρκική  πιάτσα agents για τα δεδομένα Μπακαμπού αλλά και τι έχει... ακούσει:

Πρώτον, ο Κονγκολέζος φορ αυτή την εποχή είναι στο Κόπα Άφρικα, η εθνική του ομάδα (με τον ίδιο να σκοράρει μια φορά σε τρία ματς, στα δυο βασικός και στο τρίτο αλλαγή) προκρίθηκε ως δεύτερη από τον όμιλο της, με τρεις ισοπαλίες και στο νοκ άουτ παίζει τώρα με την Αίγυπτο. Άρα όπου κι αν πάει εφόσον τελικά φύγει από την Γαλατά,  μιλάμε για... καλό Φεβρουάριο να ενσωματωθεί!

Δεύτερον, ο Μπακαμπού είναι όντως φευγάτος από την Γαλατά αφού έχει πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής και δεν... αντέχει τον πάγκο. Μετρούσε μέχρι τέλος Δεκέμβρη συνολικά 11 παιχνίδια, με δυο γκολ. Δίνεται ως δανεικός...

Τρίτον, στην Γαλατά έχει συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές  1.600.000 ευρώ! Το τουρκικό κλαμπ τον δίνει δανεικό αλλά με την προϋπόθεση πως η ενδιαφερόμενη ομάδα θα αναλάβει εξ ολοκλήρου να τον πληρώσει για το υπόλοιπο μισό της σεζόν συν κάποια οφειλόμενα από... καθυστερήσεις. Μιλάμε συνολικά για ποσό/κόστος για 4 μήνες περίπου 900.000 ευρώ!

Τέταρτον και το πιο σημαντικό: σύμφωνα με την δική  μας ενημέρωση, από πολύ αξιόπιστη μανατζερική πηγή, ο τεχνικός διευθυντής της Γαλατά πρόσφατα αποκάλυψε/είπε ότι ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο Τερίμ ενδιαφέρθηκαν για να πάρουν τον Μπακαμπού στην Ελλάδα!!!!! Και πως είναι υπαρκτή/ανοικτή αυτή η μεταγραφική υπόθεση αλλά θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την επιθυμία του παίκτη!! Χοντρικά εννοούσε πως η Γαλατά τον παραχωρεί στον Παναθηναϊκό αλλά θα πρέπει να πεί το "ναι"  και ο ίδιος ο Μπακαμπού! Φωτογραφίζοντας ουσιαστικά πως στην Ελλάδα υπάρχει κι άλλη μεγάλη ομάδα, με την οποία έχει κάποιου είδους υποχρέωση ή  δέσμευση ο Μπακαμπού, δηλαδή τον Ολυμπιακό!!!

Θυμίζω πως ο Μπακαμπού καταλαμβάνει θέση ξένου και στο ελληνικό πρωτάθλημα κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιεί στους αγώνες μέχρι 5. Επίσης, ο Μπακαμπού δίνεται ως δανεικός, με τον Ολυμπιακό να έχει κλείσει και τις 7 θέσεις των δανεικών αλλά μπορεί να διακόψει τον δανεισμό του Πορόζο ενώ ο ΠΑΟ έχει 4 δανεικούς!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Έλληνας που θέλει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - 20χρονος εξτρέμ για ΑΕΚ και ΠΑΟ - Χέλντερ Σα για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags