Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σεμπάστιαν Παλάσιος: Τα νεότερα για Παλάσιος και Πούμας - Τι "βγαίνει" από την "πράσινη" ΠΑΕ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-28 11:44:00

Τα νεότερα για Παλάσιος και Πούμας - Τι "βγαίνει" από την "πράσινη" ΠΑΕ

Sportdog Team
Τα νεότερα για Παλάσιος και Πούμας - Τι "βγαίνει" από την "πράσινη" ΠΑΕ

Χθες το βράδυ ήρθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της μεξικάνικης ομάδας για τον Αργεντινό άσο και όπως είναι λογικό έβαλε στην... πρίζα τους Πράσινους.

Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Φερνάντο Εσκιβέλ, ο Αργεντινός εξτρέμ του Παναθηναϊκού, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Πούμας προκειμένου να ενταχθεί σε αυτή το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τους Πράσινους!

Ο Εσκιβέλ τονίζει στο ρεπορτάζ του ότι ο 32χρονος άσος είναι θετικός στην επιστροφή του στο Μεξικό, μετά τη θητεία του στην Πατσούκα, παρότι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού δεν θέλουν να μπουν τώρα σε συζητήσεις για παραχωρήσεις παικτών, αφού επιθυμούν να δώσουν βάση στο πρωτάθλημα.

 

Το γεγονός ότι ο Παλάσιος μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, του δίνει την δυνατότητα να συζητήσει από τώρα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο αν θέλει να αποχωρήσει από τώρα, θα χρειαστεί και το "οκ" του Τριφυλλιού.

Αυτή τη στιγμή πάντως δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία του Παναθηναϊκού, κάτι που σημαίνει πως ακόμα και να ισχύουν τα όσα γράφονται στο Μεξικό, είναι πιθανό να αφορούν στο καλοκαίρι, οπότε και ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να μετακινηθεί όπου επιθυμεί.

Θυμίζουμε ότι ο Παλάσιος αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 από τον Παναθηναϊκό και έκτοτε έχει αγωνιστεί σε 106 ματς σκοράροντας 24 τέρματα και μοιράζοντας 12 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλίγο καπετάνιος πριν τον ΠΑΟ! "Στεναχωρήθηκα που δεν έπαιξα με Άγιαξ - Πρόεδρος στην πιο μαύρη περίοδο..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags