Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο ΠΑΟΚ δικαίωσε τον... πατέρα Λουτσέσκου - Δεν φωνάζει για Μπακασέτα ο Ραζβάν - "Bullying" σε Γερεμέγεφ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-28 23:59:00

Ο ΠΑΟΚ δικαίωσε τον... πατέρα Λουτσέσκου - Δεν φωνάζει για Μπακασέτα ο Ραζβάν - "Bullying" σε Γερεμέγεφ!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Η πρόβλεψη Μιρτσέα και γιατί δεν είναι τρελός ο κόουτς. Ο Δικέφαλος είναι μόνος, χωρίς συγκάτοικο, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον Λουτσέσκου να έχει κάνει... ματ στον Τερίμ και τον Ρουμάνο τεχνικό να παλεύει να βρει το δίκιο του με όσα βλέπει να γίνονται.

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: ο ΠΑΟΚ είναι μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό! Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δικαίωσε τον... πατέρα του, Μιρτσέα, ο οποίος είχε δηλώσει πως ο γιος του δε θα χάσει αγώνα από τον Φατίχ Τερίμ σε ένα ματς όπου ο Ρουμάνος συνέτριψε τον πολύπειρο τεχνικό των Πράσινων. Ο Δικέφαλος σημάδεψε κάθε αδυναμία του Τριφυλλιού και πήρε το χρυσό τρίποντο με ήρωες τους Κίριλ Ντεσπόντοφ και Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Το 3/3 του Ραζβάν και ο ''τρομακτικός'' Ντεσπόντοφ!

Ο Λουτσέσκου είχε τρία διλήμματα πριν την εκκίνηση του αγώνα: Κουλιεράκης ή Μιχαηλίδης, Μουργκ ή Κωνσταντέλιας και Ντεσπόντοφ ή Ζίβκοβιτς. Παραγγελιά να το 'χε κάνει, τέτοια φοβερά ποσοστά επιτυχίας στις επιλογές του δε θα μπορούσε να τα προβλέψει ούτε ο ίδιος. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν μουδιασμένοι κόντρα στο... άγνωστο του Παναθηναϊκού και πέρασαν αρκετά λεπτά για να απειλήσουν. Το ακυρωθέν τέρμα του Κουλιεράκη ήταν η προειδοποίηση και λίγο μετά ο ''κυνικός'' ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο Βούλγαρος έχει ήδη διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ, δείχνοντας την τεράστια κλάση του. Ο Ντεσπόντοφ έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα, έβαλε δύο τέρματα και ήταν απλά... ασταμάτητος. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήξερε πως θα βρει χώρο, εκμεταλλεύτηκε άριστα το ανοιχτό γήπεδο και πέτυχε τα κρίσιμα γκολ με τον ίδιο τρόπο. Αν οι παίκτες παίρνουν 10 για την υλοποίηση του πλάνου, ο προπονητής των ''ασπρόμαυρων'' πρέπει να λάβει 10!

Ο Κουλιεράκης έκανε ποδοσφαιρικό... bullying στους Γερεμέγεφ και Τζούρισιτς, με τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού να μην έχουν κερδισμένη μονομαχία απέναντι στον εξαιρετικό Κρητικό στόπερ. Στο κέντρο οι Μεϊτέ και Οζντόεφ εστίασαν στο να κόβουν και όχι στο να χτίζουν και ήταν διεκπεραιωτικοί, ενώ ο Μουργκ είχε ασίστ και κατέγραψε ένα ακόμη μεστό αγώνα.

Το δίκιο του Λουτσέσκου και το timing των δηλώσεων που δεν είναι περίεργες!

Κι αν ο ΠΑΟΚ εντός γηπέδου διδάσκει ποδόσφαιρο, εκτός γηπέδου πάλι σήκωσε θύελλα αντιδράσεων η τοποθέτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ρουμάνο να εκρήγνυται μιλώντας για διαιτητική εύνοια υπέρ του Τριφυλλιού. Το ίδιο είχε πράξει και στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο. Ο τεχνικός του Δικέφαλου δεν είναι... τρελός για να διαμαρτύρεται. Έκανε ό,τι και στην Αθήνα: παραπονέθηκε όχι τόσο για το ματς με τους Πράσινους, αλλά για όσα είχαν προηγηθεί.

Αν θυμηθούμε, μετά το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2 ο Λουτσέσκου ήταν έξαλλος και τα είχε ''χώσει''. Είχε επηρεάσει ο ρέφερι την έκβαση εκείνου του ντέρμπι; Όχι, προφανώς. Συνέβη κάτι τέτοιο απόψε; Επίσης, αποφατική απάντηση. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Ρουμάνος τεχνικός κάνει εμπρηστικές δηλώσεις, διότι στα παιχνίδια του ΠΑΟ που έχουν προηγηθεί έχουν γίνει περίεργα πράγματα.

Ο Λουτσέσκου, λοιπόν, δε φωνάζει για το πέναλτι που πήρε ο Μπακασέτας από τον Τάισον αλλά για το πέναλτι που κέρδισε ο Ιωαννίδης μεσοβδόμαδα στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε, όμως οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως δεν τυγχάνουν ίσης αντιμετώπισης με τον ανταγωνισμό και ο Ραζβάν δε θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με την ομάδα του. Η οποία ''καλπάζει'' για το πρωτάθλημα, είναι με το 1,5 πόδι στους «4» του Κυπέλλου και ετοιμάζεται για μεγάλη πορεία στην Ευρώπη. Αλήθεια, ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με διαιτησία - "Έχουμε αδικηθεί περισσότερο από όλους - Δεν θα ανεχθούμε να..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags