Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Heraldo, η επίθεση έγινε το βράδυ της Κυριακής στην πόλη Μαδέρο (της πολιτείας Ταμαουλίπας), με την αστυνομία να επιβεβαιώνει τον θάνατο της θείας του Ροντόλφο Πισάρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν την θεία του Πισάρο νεκρή, ενώ η μητέρα του και ακόμη ένας άνδρας, κατά πάσα πιθανότητα ο θείος του, βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού!

Οι εκτελεστές σκότωσαν επί τόπου τη θεία του Πισάρο, ενώ πυροβόλησαν δύο φορές την μητέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στην προσπάθειά της να διαφύγει.

Η μητέρα και ο θείος του Πισάρο, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Μεξικό, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για το τραγικό συμβάν.

Ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας, με τη θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα στο Μεξικό που επικαλούνται πληροφορίες από την αστυνομία, οι ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι της θείας του Πισάρο λίγο μετά τις 10 το βράδυ με σκοπό τη ληστεία.

«Αφού λάβαμε τηλεφώνημα χθες το βράδυ, προσωπικό από το γραφείο του εισαγγελέα μετέβη στη διεύθυνση στην πόλη Μαδέρο, επιβεβαιώνοντας τον θάνατο μιας γυναίκας. Δύο τραυματίες, μια γυναίκα κι ένας άνδρας. Το γραφείο του εισαγγελέα ανέλαβε την έρευνα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των αρχών.