Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Υποχρεωμένος ο ΠΑΟΚ με αυτό το ρόστερ να πάρει τον τίτλο - Συνταξιούχος ο Τερίμ, έκανε... καφενείο τον ΠΑΟ"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-29 21:05:00

"Υποχρεωμένος ο ΠΑΟΚ με αυτό το ρόστερ να πάρει τον τίτλο - Συνταξιούχος ο Τερίμ, έκανε... καφενείο τον ΠΑΟ"!

του Γιώργου Κτενά

Το επίτευγμα Λουτσέσκου και το "έγκλημα" με Γιοβάνοβιτς. Συνέντευξη που θα προκαλέσει ντόρο για το χθεσινό ντέρμπι, το μικρό σκορ λόγω... διαιτητή και τις εξελίξεις στις δύο ομάδες. Γιατί ο Τούρκος προπονητής κάνει κινήσεις που δεν βλέπουμε πουθενά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο;

To ντέρμπι τής Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, που βρήκε νικητή τον πρώτο με 2-1 και τον έστειλε στη μοναξιά τής κορυφής τού βαθμολογικού πίνακα, σχολίασε μέσω του sportdog ο Νίκος Πετρουλάκης.

Ο καλός συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη σχόλιασε, ακόμα, το ρόστερ που έχει ο Δικέφαλος, το οποίο χαρακτήρισε καλύτερο από εκείνο της χρονιάς που κατακτήθηκε το νταμπλ, το άριστο κλίμα που έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια, αλλά και αν μπορεί το κλαμπ να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Ακόμα, αναφέρθηκε στις αστοχίες του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, στις επιλογές που δεν γίνονται ούτε σε καφενείο, αλλά και στο γεγονος ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε σουλουπώσει τη ομάδα και της είχε μάθει να κάνει πρωταθλητισμό.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που ακολουθεί.

"Περισσότερα γκολ ο ΠΑΟΚ - Ο διαιτητής ήθελε να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι - Με +5 ο Δικέφαλος μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα"

"Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε να βάλει περισσότερα γκολ με βάση την απόδοσή του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, από τη στιγμή μάλιστα που ο Λουτσέσκου φρέσκαρε την επίθεση, αλλάζοντας όλους από τη μέση και μπροστά. Το γεγονός ότι έληξε 2-1 οφείλεται στην αστοχία αλλά και στην προσπάθεια του διαιτητή από τη Νορβηγία να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι", ανέφερε αρχικά ο Ν. Πετρουλάκης μέσω του sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ο ΠΑΟΚ αν κερδίσει τα δύο ντέρμπι στην έδρα του, θα τερματίσει πρώτος με 4-5 βαθμούς διαφορά στην κανονική διάρκεια. Και οι 5 βαθμοί από τον δεύτερο είναι ένα σημαντικό μπόνους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα πλέι οφ. Σε αυτό το θέμα ο Λουτσέσκου και οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να πάρουν φέτος το πρωτάθλημα, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο ρόστερ και από την εποχή του νταμπλ".

"Αυτό είναι το επίτευγμα του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Σε λάθος πρωτάθλημα ο Κωνσταντέλιας - Η αλήθεια για τις ανανεώσεις"

Σε σχέση με εκείνη την ομάδα δεν έχει έναν επιθετικό-φονιά, παρόλα αυτά σκοράρουν πολλά και διαφορετικά πρόσωπα πλήθος από γκολ.

"Την εποχή τού νταμπλ ο ΠΑΟΚ έπαιζε για τον Πρίγιοβιτς μέχρι τον Γενάρη, τώρα όλοι παίζουν για την ομάδα. Κι αυτό πιστεύω ότι είναι επιτευγμά Λουτσέσκου, που έχει άριστο κλίμα στα αποδυτήρια, κι όπως βλέπετε δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Όσοι βρίσκονται στο ρόστερ παίζουν και για αυτό δεν υπάρχουν παράπονα".

Ποιοι ξεχώρισαν εναντίον του Παναθηναϊκού;

"Όλες οι φετινές μεταγραφές τού ΠΑΟΚ που έκανε ο Σαββίδης, είναι πάρα πολύ καλές και από το πάνω ράφι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανεβάσουν απόδοση και οι ήδη υπάρχοντες παίκτες, όπως ο Μουργκ, ο Κουλιεράκης, ο Σβαμπ και φυσικά ο Ζίβκοβιτς. Όμως το κερασάκι στην τούρτα λέγεται Κωνσταντέλιας. Αυτός με τις εμπνεύσεις του μπορεί να τους τρελάνει όλους και, φυσικά, παίζει σε λάθος πρωτάθλημα. Αν αγωνιζόταν στην Αγγλία ή στην Ισπανία, θα παραμιλούσε η Ευρώπη".

Με τις ανανεώσεις, που είναι μια ενδιαφέρουσα παράμετρος στο ρεπορτάζ το ΠΑΟΚ, τι γίνεται;

"Πιστεύω ότι ο Μουργκ θα ανανεώσει και θα ανακοινωθεί σύντομα. Για εμένα πρέπει να ανανεώσει και ο Τάισον, ο οποίος είναι 35 και αν υπογράψει διετές θα είναι 37 στη λήξη της νέας συμφωνίας. Ο Βιεϊρίνια, για παράδειγμα, είναι 38+ και ανανεώθηκε πέρσι το συμβολαιό του - Άρα γιατί να μην μείνει ο Τάισον, που κάνει διπλή δουλειά στον ΠΑΟΚ; Είναι ηγέτης στο γήπεδο και πηγή ζωής στα αποδυτήρια".

"Έχασε τα στοιχεία που είχε με Γιοβάνοβιτς - Συνταξιούχος ο Τερίμ - Καφενές ο Παναθηναϊκός"

Πώς είδες τον Παναθηναϊκό του Τερίμ;

"Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να έμειναν ευχαριστημένοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από την εικόνα της ομάδας τους, αφού δεν υπάρχει αρχή και τέλος, πάθος, στοιχεία που είχε ο Παναθηναϊκός επί Γιοβάνοβιτς και δεν φαίνεται να έχει επί Τερίμ".

Ήρθε για να κερδίσει τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά για την ώρα δεν τα έχει καταφέρει.

"Για εμένα ήταν εγκληματικό λάθος τού Παναθηναϊκού που έδιωξε τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είχε σουλουπώσει την ομάδα και έπαιζε ποδόσφαιρο. Ενώ κέρδισε και τίτλο, κάνοντας πρωταθλητισμό. Προφανώς έχει μεγάλη δύναμη ο Ατζούν στον Αλαφούζο, πηγαίνει καλά το Survivor, και δέχτηκε ο Αλαφούζος την πρόταση του Τούρκου επιχειρηματία για να διώξει τον καλύτερο προπονητή και καλύτερο παιδί, τον Γιοβάνοβιτς. Και να πάρει τον Φατίχ Τερίμ που από ο,τι ξέρουμε είναι συνταξιούχος και στην Τουρκία η δουλεια του ήταν να πηγαίνει κάθε μέρα στο καφενείο. Δεν επιτρέπεται σε σοβαρή ομάδα να έρχονται παίκτες τη μία μέρα και την άλλη μέρα να είναι βασικοί, αυτός είναι καφενές. Γιατί δεν ξέρουν ούτε καν τα ονόματα των συμπαικτών τους και θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό, δεν υπάρχει πουθενά αυτό στη Γη. Και το έκανε ο Τερίμ με Μπακασέτα και άλλους τρεις παίκτες ταυτόχρονα. Απίστευτο. Από πρωτος πήγε, ήδη, τρίτος ο Παναθηναϊκός. Αυτό δεν σας λέει τίποτα; ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τερίμ θυμίζει Αλμέιδα - Από την πρώτη μέρα κάνει τα ίδια με την Τούμπα - Εικόνα... διάλυσης εσωτερικά στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags