Μέχρι τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα διατηρηθεί ανοιχτό το μεταγραφικό «παράθυρο» στην ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ δεν ψάχνει μεταγραφή τελευταίας στιγμής, ούτε έχει αλλάξει κάτι επειδή έφυγε ο Μοχαμάντι ή χτύπησε ο Σιμάνσκι. Αν τώρα προκύψει η δυνατότητα απόκτησης κάποιου παίκτη που έχει στοχεύσει για το καλοκαίρι, μπορεί να γίνει μέχρι αύριο μια μεταγραφή, μπορεί ακόμη και δύο. Το σίγουρο είναι ότι θα πρόκειται για παίκτες με προοπτική και σε καλή ηλικία, όχι κάποια λύση για να καλυφθεί κάποιο κενό τώρα. Και θα είναι παίκτες που είτε θα αγοραστούν τώρα, είτε θα είναι δανεικοί με κάποια προσιτή οψιόν. Η ΑΕΚ είναι ενεργή, υπάρχουν πιθανότητες και περιμένουμε να δούμε μέχρι αύριο. Στην ομάδα πάντως θεωρούν πως το ρόστερ που υπάρχει και τώρα είναι ικανό για να πάρει το πρωτάθλημα», τόνισε.

Όσο για το ιατρικό δελτίο εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στην Opap Arena είπε: «Ο Λιβάι και ο Γαλανόπουλος είναι πολύ πιθανό να μπουν και να είναι διαθέσιμοι στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα. Ο Γκαρσία πιστεύω πως θα είναι έτοιμος και μπορεί να παίξει, αν και τώρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Πόνσε. Ο Σιντιμπέ είναι έτοιμος και ο Ρότα εξέτισε, αλλά θα λείψουν ο Σιμάνσκι και ο Γιόνσον».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάσεις φυγής o Χουάνγκ - Πληρώνει... Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Εντολή Αλαφούζου για Μαξίμοβιτς, χαλάει μεταγραφή!