Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα με φόντο τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είμαι βέβαιος πως εκείνος έκανε μία πολύ καλή επιλογή, όπως αποδεικνύεται, αφού βρέθηκε σε μία οργανωμένη ομάδα που του ανεβάζει την αξία και όχι σε κάποια που αλλάζει συνεχώς παίκτες, γιατί ο ΠΑΟΚ εκτοξεύει την αξία των παικτών του», ήταν το σχόλιό του για τις επιδόσεις του Κίριλ Ντεσπόντοφ με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά και αν έκανε εκείνος ή η ομάδα την καλύτερη επιλογή.

«Τελειώνουν για εμάς και τα ποπ κορν, αφού μπαίνουμε σιγά-σιγά στα σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Στα μεταγραφικά, εντωμεταξύ, δεν προκύπτει ότι καίγονται για κάποια προσθήκη, ενώ δεν ψήνονται αφού έχουμε φτάσει δύο μέρες πριν τη λήξη των μεταγραφών. Επίσης, δεν καίγεται, αφού ανακαλύφθηκε μία θέση και για τον Μάρκος Αντόνιο, για να αξιοποιηθεί παραπάνω ο παίκτης», είπε για τα αγωνιστικά και μίλησε για την πιθανή χρησιμοποίηση του Γιόνι Ότο στο αυριανό ματς με τον Πανσερραϊκό.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για τον τον Μάρκο Γκρουλ της Ραπίντ Βιέννης, υπογράμμισε πως και για αυτόν διαψεύστηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε απαντήσεις ο ΠΑΟΚ - Μόνο τυχαίες δεν είναι οι διαιτητικές αποφάσεις - Απολύτως… αδιάβαστος ο Τερίμ