Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Φωτιά" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 14:40:00

"Φωτιά" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - H ημερομηνία για την προσφυγή Ολυμπιακού στο CAS - Τι ζητάει ο ΠΑΟ!

Sportdog Team
"Φωτιά" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - H ημερομηνία για την προσφυγή Ολυμπιακού στο CAS - Τι ζητάει ο ΠΑΟ!

Άμεσα οι εξελίξεις με την πολύκροτη υπόθεση και το ντέρμπι που τελιά πήρε στα χαρτιά το Τριφύλλι λόγω της κροτίδας στον Χουάνκαρ.
 

Η ώρα της κρίσης έφτασε για την τύχη του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (22/10), το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στο Γ. Καραϊσκάκης λόγω της κροτίδας που είχε πέσει στο Χουάνκαρ.

Ολοκληρώθηκε λοιπόν το προκαταρκτικό στάδιο της υπόθεσης ενώπιον του CAS, με την ανταλλαγή των εγγράφων υπομνημάτων, καθώς ακολούθησε και ταχεία διαδικασία για την επίλυση της διαφοράς.

Όπως έγινε γνωστό, η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ όσον αφορά την υπόθεση «Χουάνκαρ» θα εκδικαστεί από το CAS την Τρίτη στις 6 Φλεβάρη.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει ασκήσει παρέμβαση στο CAS. Είχε προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση με σκοπό να μην αλλάξει η ποινή που ήδη έχει επιβληθεί στους Ερυθρόλευκους (μηδενισμό στον αγώνα με 0-3, αφαίρεση 1 βαθμού και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των Θυρών.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάσεις φυγής o Χουάνγκ - Πληρώνει... Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Εντολή Αλαφούζου για Μαξίμοβιτς, χαλάει μεταγραφή!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags