ΠΑΟΚ: Μπορεί τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην φάση των «16» του Conference League να αργούν ακόμη (7 και 14 Μαρτίου, με το δεύτερο ματς να γίνεται στην Τούμπα ανεξαρτήτως αντιπάλου και την κλήρωση να έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου), ωστόσο, ο Δικέφαλος από την Παρασκευή θα μπει ξανά σε… ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα.

Αιτία, η προθεσμία που έχει ορίσει η UEFA για τις προσθαφαιρέσεις στη λίστα παικτών που έχει δικαίωμα η κάθε ομάδα να χρησιμοποιεί από την φάση των πλέι-οφ (εκεί συμμετέχει μόνο ο Ολυμπιακός από ελληνικής πλευράς) και έπειτα Παρασκευή στις 2 Φεβρουαρίου, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Σε τρεις μέρες από σήμερα, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να επικαιροποιήσει την λίστα του και με βάση τον σχετικό κανονισμό έχει δικαίωμα για τρεις προσθαφαιρέσεις. Ήδη έχουν αποχωρήσει από την ομάδα Λύρατζης και Βρακάς που θα αντικατασταθούν πρακτικά από τους Ζοάν Σάστρε και Γιόνι Ότο (προφανώς θα υπάρχει και πρόνοια του ΠΑΟΚ να διατηρηθεί ο κανόνας των οκτώ γηγενών στη λίστα Α).

Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει και τρίτη προσθαφαίρεση. Τα δεδομένα «δείχνουν» πως πολύ δύσκολα θα κάνει και άλλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι εκτός αρχικής λίστας είναι και ο Νάσμπεργκ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιά" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - H ημερομηνία για την προσφυγή Ολυμπιακού στο CAS - Τι ζητάει ο ΠΑΟ!