Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαμόγελα στον Ολυμπιακό - Πέφτουν υπογραφές με δύο παίκτες μετά το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 19:07:00

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό: Πέφτουν υπογραφές με δύο παίκτες μετά το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Χαμόγελα στον Ολυμπιακό: Πέφτουν υπογραφές με δύο παίκτες μετά το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Σούπερ εξελίξεις στο Λιμάνι μετά το μεγάλο ματς της Κυριακής! Οι δύο κομβικοί Έλληνες ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στο Λιμάνι και την ερχόμενη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε μια απαιτητική φάση της σεζόν, καθώς δίνει τη μάχη για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα προετοιμάζεται για τα παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος για το Europa Conference League. Την ίδια ώρα ''τρέχουν'' τα πλάνα για την επόμενη σεζόν, στην οποία ο σύλλογος κλείνει έναν αιώνα ζωής.

Σε αυτή τη χρονιά θα φοράνε τη φανέλα της ομάδας και οι Μασούρας, Πασχαλάκης καθώς μετά τον σπουδαίο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους κι επίσημα με τους Πειραιώτες!

Για τον Μασούρα υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπόχουμ, ενώ για τον Έλληνα κίπερ δεν έχει προκύψει κάτι. Το σίγουρο είναι πως αμφότεροι θα παραμείνουν κάτοικοι Ρέντη και θα συμβάλουν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για ανάκτηση της κορυφής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάσεις φυγής o Χουάνγκ - Πληρώνει... Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Εντολή Αλαφούζου για Μαξίμοβιτς, χαλάει μεταγραφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags