Facebook Pixel Τον ήθελε ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ, τον υπογράφει ο Ολυμπιακός - "Κόλπο γκρόσο" με τη Νο1 επιλογή Καρβαλιάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 22:22:00

Τον ήθελε ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ, τον υπογράφει ο Ολυμπιακός - "Κόλπο γκρόσο" με τη Νο1 επιλογή Καρβαλιάλ!

Του Αδέσποτου
Τον ήθελε ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ, τον υπογράφει ο Ολυμπιακός - "Κόλπο γκρόσο" με τη Νο1 επιλογή Καρβαλιάλ!

Έρχεται στο φινάλε των μεταγραφών για να μπει στην 11αδα! Πρόκειται για τον παίκτη που είχε ζητήσει ο Πορτογάλος προπονητής μόλις ήρθε στο Λιμάνι, ενώ την απόκτησή του είχε εισηγηθεί και ο Αργεντινός στην Ένωση. Εξαιρετική περίπτωση και με χαρακτηριστικά που λείπουν στους Πειραιώτες.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις στον Ολυμπιακό συνεχίζονται, αφού οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να προβούν σε τουλάχιστον μία προσθήκη ακόμα (από μία έως τέσσερις για την ακρίβεια!), παρά τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, που υποστήριζαν ότι η μεταγραφική ενίσχυση ολοκληρώθηκε.

Ο Ρούμπεν Βέζο "παίζει" δυνατά στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού και πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η μεταγραφή του να κλείσει τις επόμενες ώρες. Με... σφραγίδα Ζόρζε Μέντες, ο οποίος ετοιμάζει ακόμα ένα deal με τους Πειραιώτες.

Ο Βέζο, που εκπροσωπείται από τον Πορτογάλο μεγαλοατζέντη, μένει ελεύθερος από τη Λεβάντε το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα ποσό στην ισπανική ομάδα για να τον αποκτήσουν από τώρα. Άλλωστε, ο Κάρλος Καρβαλιάλ εκτιμά πάρα πολύ τις ικανότητες του έμπειρου κεντρικού αμυντικού και τον προορίζει για βασικό!



Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Sportdog.gr, Ευάγγελος Μίχος, στον «Ελλάδα Sports 94.3 FM» , ο Βέζο ήταν από τους πρώτους παίκτες που ζήτησε ο Καρβαλιάλ μόλις υπέγραψε στον Ολυμπιακό, αλλά τότε η Λεβάντε είχε διαφορετικά "θέλω" και δεν παραχωρούσε τον ποδοσφαιριστή. Δεν είναι τυχαίο που στο Λιμάνι έψαξαν για αμυντικό με ανάλογα χαρακτηριστικά, αφού ο Γκαστόν Ερνάντες μοιάζει αρκετά με τον Βέζο. Με τη διαφορά ότι ο Αργεντίνος, που δεν έχει φύγει ποτέ από την πατρίδα του δεν θα φορέσει τελικά τα ερυθρόλευκα, δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση τις παραστάσεις του Ισπανού σε υψηλό επίπεδο. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται εδώ και 8 χρόνια στην Ισπανία, έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα της Βαλένθια.

"Φαν" του 29χρονου άσου είναι και ο Ματίας Αλμέιδα, γι' αυτό και τον ήθελε στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, το τάιμινγκ δεν ήταν καλό για την Ένωση διότι εκείνη την περίοδο ο Βέζο δεν "φηνόταν" για Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμόγελα στον Ολυμπιακό: Πέφτουν υπογραφές με δύο παίκτες μετά το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags