Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έσκασε όνομα στο "νήμα" για Ολυμπιακό - Εξτρέμ που ξέρει ο Καρβαλιάλ από La Liga - Είδηση Νικολακόπουλου! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 10:28:00

Έσκασε όνομα στο "νήμα" για Ολυμπιακό - Εξτρέμ που ξέρει ο Καρβαλιάλ από La Liga - Είδηση Νικολακόπουλου! (Vid)

Sportdog Team
Έσκασε όνομα στο "νήμα" για Ολυμπιακό - Εξτρέμ που ξέρει ο Καρβαλιάλ από La Liga - Είδηση Νικολακόπουλου! (Vid)

Μετράει 40 γκολ και 27 ασίστ σε 218 ματς καριέρας - Έχει παίξει σε Ρόμα και Μπαρτσελόνα!

Και το όνομα αυτού... Κάρλες Πέρεθ! Αυτή είναι η νέα περίπτωση που φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡFM 94,6.

Πρόκειται για τον 25χρονο αριστεροπόδαρο εξτρέμ της Θέλτα, ο οποίος συνεργάστηκε πέρυσι με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στην ομάδα του Βίγκο, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός τον είχε βασικό σε όλο το β΄μισό της σεζόν, από τέλη Γενάρη, έως τέλη Μάη, με συνέπεια να κλείσει την χρονιά 2022-23 με 38 συμμετοχές (26 βασικός), πέντε γκολ κι έξι ασίστ.

Μόνο που ο Καρβαλιάλ έφυγε από το Βίγκο το περασμένο καλοκαίρι, τη θέση του πήρε ο Ράφα Μπενίτεθ και ο Πέρεθ έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν να καταγράψει μόλις 12 παιχνίδια (κι από αυτά μόνο τέσσερα βασικός), με δύο γκολ κι αυτά σε αγώνα Κυπέλλου. Κάπως έτσι έχει δημιουργηθεί πολύ σοβαρό ζήτημα παραχώρησης του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τη Θέλτα να τον δίνει δανεικό η, να ζητάει πίσω τα 5,2 εκ. Ευρώ που πλήρωσε στη Ρόμα, για λογαριασμό της οποίας ο Κάρλες Πέρες έπαιξε 76 παιχνίδια, με οκτώ γκολ κι έξι ασίστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει, μέσω του Πέδρο Άλβες, ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με τη φόρμουλα του δανεισμού και με μία οψιόν αγοράς περίπου στο ποσό που τον αγόρασε η Θέλτα. Μέσα σε λίγες ώρες θα έχουν όλα ξεκαθαρίσει για τη μεταγραφή του Καταλανού άσου, που προέρχεται από την Ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Έπαιξε αρχικά στην Μπαρτσελόνα Β (55 παιχνίδια, 13 γκολ κι έξι ασίστ) και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα της Μπάρτσα (13 παιχνίδια, με δύο γκολ και τρεις ασίστ).

Ο Πέρεθ, που είναι 17 φορές διεθνής (με πέντε γκολ) στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας, δόθηκε δανεικός από τους "μπλαουγκράνα| στη Ρόμα το Γενάρη του 2020, αντί ενοικίου 1 εκ. Ευρώ. Μετά από έξι μήνες η Ρόμα πλήρωσε στην Μπαρτσελόνα για να τον αγοράσει 13 εκ. Ευρώ! Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2027 και η χρηματιστηριακή αξία του είναι 4 εκ. Ευρώ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ήθελε ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ, τον υπογράφει ο Ολυμπιακός - "Κόλπο γκρόσο" με τη Νο1 επιλογή Καρβαλιάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags