Τις λεπτομέρειες αλλά και το έντονο παρασκήνιο της μεταγραφής του Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως ανέφερε πρόκειται για μια μεταγραφή η οποία έχει πλέον ολοκληρωθεί καθώς έχουν πέσει και οι υπογραφές με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τον παίκτη να αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει και αυτός το συμβόλαιό του με την Ενωση.

«Στην ΑΕΚ ο Λιούμπιτσιτς έρχεται ως μέσος. Τον ήθελε πάρα πολύ ο Αλμέιδα, τον είχε ξεχωρίσει από τα δύο ματς των προκριματικών των δύο ομάδων. Ουσιαστικά μιλάμε για έναν δεύτερο Πινέδα για τον προπονητή της ΑΕΚ», σχολίασε.

Ακούστε όλες τις λεπτομέρειες που μετέφερε στον «αέρα» ο Κώστας Κετσετζόγλου όπως και το μεγάλο παρασκήνιο της μεταγραφής.

Πότε τον ξεχώρισαν στην ΑΕΚ; Από πότε άρχισαν στην Ένωση να δουλεύουν την μεταγραφή τους; Πώς έπαιξε ρόλο η επιθυμία του παίκτη για την επιτυχημένη της κατάληξη; Πώς μπόρεσε η ΑΕΚ να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στην απόφαση του ΔΣ της κροατικής ομάδας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Αθήνα ο CEO του Ερ. Αστέρα, συζητάει για Χουάνγκ - Η πρόταση της ΑΕΚ, ούτε να... ακούει για Ολυμπιακό!