Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τελευταία εξέλιξη: Από εκεί περιμένει πρόταση για Μαντί Καμαρά ο Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 11:51:00

Τελευταία εξέλιξη: Από εκεί περιμένει πρόταση για Μαντί Καμαρά ο Ολυμπιακός - Επαφές για Μπιέλ!

Sportdog Team

"Στα σκαριά πρόταση για τον Καμαρά", λέει ο Κώστας Νικολακόπουλος. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Τις τελευταίες πληροφορίες σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ρεπόρτερ της ομάδας, οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες επαφές για να δώσουν με τη μορφή δανεισμού τον Μπιέλ, μάλλον σε τουρκική ομάδα, και η επικείμενη αποχώρηση ανοίγει τον δρόμο για να πάρει ο Ολυμπιακός έναν εξτρέμ.

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ, γίνονται κάποιες διεργασίες και ξεχωρίζει η περίπτωση του Ρούμπεν Βέζο, με τον Πορόζο να έχει πρόταση από την Τουρκία (Κασίμπασα), αλλά χθες προέκυψε το ενδιαφέρον της Μπράγκα.

Τέλος, άλλο ένα θέμα που είναι ανοικτό και να σημειωθούν εξελίξεις είναι για τον Μαντί Καμαρά, οι μάνατζερ του οποίου μπορεί να φέρουν κάποια πρόταση την τελευταία στιγμή και να φύγει τώρα ο Αφρικανός χαφ.

Λέγεται πως ισπανική ομάδα, από το πρώτο μισό της LaLiga, είναι σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή για να φέρει σήμερα πρόταση. Αυτό σημαίνει πως αδειάζει κι άλλη θέση ξένου στον Ολυμπιακό και ενδεχομένως να αναθερμάνει την όποια διάθεση υπήρξε για να αποκτηθεί «εξάρι», αφού εκτός του Έσε δεν θα υπάρχει άλλος «καθαρός» αμυντικός χαφ, με εξαίρεση τον Ιμπόρα που δεν είναι στις πρώτες επιλογές.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε όνομα στο "νήμα" για Ολυμπιακό - Εξτρέμ που ξέρει ο Καρβαλιάλ από La Liga - Είδηση Νικολακόπουλου! (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags