Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή από το Κόπα Άφρικα ο Ολυμπιακός - "Γρήγορος, με τεχνική - Πίσω από τον επιθετικό και εξτρέμ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 12:14:00

Μεταγραφή από το Κόπα Άφρικα ο Ολυμπιακός - "Γρήγορος, με τεχνική - Πίσω από τον επιθετικό και εξτρέμ"

του Γιώργου Κτενά
Μεταγραφή από το Κόπα Άφρικα ο Ολυμπιακός - "Γρήγορος, με τεχνική - Πίσω από τον επιθετικό και εξτρέμ"

Στο Λιμάνι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχει στη μεταγραφική τους λίστα εδώ και χρόνια...

Με τους Πειραιώτες συνδέθηκε για άλλη μια φορά το όνομα του Ζοβάνε Καμπράλ, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η περίπτωση του προτάθηκε πάλι στους Ερυθρόλευκους.

Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήριο, που είναι διεθνής με την Εθνική του ομάδα και αυτό το διάστημα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Δανεικός στην Ιταλία για να παίξει μπάλα - Ημιβασικός σε ομάδα που πέφτει - Μarket value στα 3,5 εκατ. ευρώ

Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Σαλερνιτάνα, η οποία μάλιστα διατηρεί και οψιόν για την αγορά του το καλοκαίρι του 2024 - Άρα εμπλέκονται πολλές ομάδες στον λίγο χρόνο που υπάρχει για να πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή.

Ο Καμπράλ είναι γνωστός στην Ιταλία, καθώς είχε αγωνιστεί παλαιότερα και στη Λάτσιο με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ, και τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Serie A έχει 13 συμμετοχές και 2 γκολ, χωρίς να είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος στην 11άδα - Σε μια ομάδα που είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα και, προφανώς, η κατάσταση είναι περίεργη.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι σε σχέση με την πρώτη φορά που συνδέθηκε το όνομά του με τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2022, το market value έχει πέσει από τα 5,5 εκατ. ευρώ στα 3,5 εκατ. ευρώ - Το υψηλότερο ποσό που είχε φτάσει ποτέ ήταν στα 10 εκατ. ευρώ.

"Γρήγορος και με τεχνική - Πίσω από τον επιθετικό και αριστερός εξτρέμ - Θέλει ανοιχτό γήπεδο"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, για να μάθουμε τι κάνει τη φατνη αγωνιστική περίοδο ο Κάμπραλ στην Σαλερνιτάνα, αλλά και τι μπορεί να προσφέρει αν έρθει στο Λιμάνι.

"Είχε έρθει στη Λάτσιο, επέτρεψε στη Σπόρτινγκ και τωρα τον πήρε η Σαλερνιτάνα δανεικό. Γρήγορος, με τεχνική, έκανε κάποιες κακές εμφανίσεις στο πρώτο κομμάτι της σεζον, λίγο χασογκόλης αλλά τώρα είναι στο Κόπα Άφρικα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Αν έρθει στον Ολυμπιακό μπορεί να κάνει τη διαφορά;

"Διαφορά δεν κάνει, αλλά μπορεί να βοηθήσει στο βασικό σχήμα. Παίζει πίσω από τον επιθετικό και αριστερό εξτρέμ".

Οπότε σε σχέση με το υλικο που υπάρχει τώρα δεν θα έλεγες ότι πρόκειται για καλύτερη λύση;

"Έχουν έρθει ένα σωρό τέτοιοι παίκτες. Εντάξει, χρήσιμος είναι, γρήγορος, ανοιχτό γήπεδο θέλει για να παίξει. Έχει καλή πρώτη ντρίπλα, μπορεί να ελευθερωθεί. Μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε όνομα στο "νήμα" για Ολυμπιακό - Εξτρέμ που ξέρει ο Καρβαλιάλ από La Liga - Είδηση Νικολακόπουλου! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags