Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Τάισον: Τάισον για μεγάλη ομάδα της Αθήνας - Ζητάει τρελά λεφτά ο Μουργκ - Ψάχνει για τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 13:26:00

Τάισον για μεγάλη ομάδα της Αθήνας - Ζητάει τρελά λεφτά ο Μουργκ - Ψάχνει για τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Ο Βραζιλιάνος άσος ακόμα δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο. Το ίδιο ισχύει και για τον Αυστριακό άσο, ο οποίος μετά από μία εξαιρετική σεζόν, ζητάει να πληρωθεί κι ανάλογα...

Σημαντικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μέσα στο επόμενο διάστημα, κι αυτό αφορά το πεδίο των ανανεώσεων σε συμβόλαια που λήγουν. 

Τυπικά, τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το προσεχες καλοκαίρι, χωρίς τους δανεικούς, είναι αρκετά. Πάμε να τα δούμε θέση-θέση τι ισχύει, καθώς στην περιπτωση του Ταισον έχει αναπτυχθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα φημολογία.

Τερματοφύλακες:

Ζίφκο Ζίβκοβιτς: Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Αυτό, χωρίς να πλατιάζουμε περισσότερο.

Αμυντικοί

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Είναι 38 ετών, έχει το ελεύθερο να επιλέξει τι θέλει να κάνει στην καριέρα του, αλλά το πιθανότερο είναι να κρεμάσει τα παπούτσια του και να συνεχίσει στην οικογένεια του Δικεφάλου από πόστο κοντά στην ομάδα.

Χαφ

Εδώ είναι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά και οι καλύτερες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη. Γιατί ο Σβαμπ, λογικά, θα μείνει. Αλλά το ερώτημα είναι τι γίνεται με Τάισον και Μουργκ. Πάμε να δούμε.

Τόμας Μουργκ: Για πολλά χρόνια ο Δικέφαλος προσπαθούσε να λύσει το συμβόλαιό του, δεν υπήρχε μεταγραφική περίοδος που να μην έφευγε από την ομάδα. Τελικά έμεινε, κλεισμένος στον εαυτό του (αυτό φάνηκε και στη θερινη προετοιμασία, που δεν έκανε συντροφιά ούτε με τον συμπατριώτη του, Σβαμπ), κι αναγεννήθηκε! Λάμβανε κάπου στις 500.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου και τώρα, που τα πηγαίνει εξαιρετικά και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ζητάει 2,4 εκατ. ευρώ για 3ετές - Δηλαδή κάπου στις 800.000 ευρώ τον χρόνο!

Ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι με 650.000 ευρώ (κάπου στα 2 εκατ. ευρώ συνολικά στο 3ετές δηλαδή) μπορουν να πέσουν οι υπογραφές και, μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη θεωρούν ότι άμεσα θα πέσουν οι υπογραφές.

Τάισον: Εδώ κι αν έχει ενδιαφέρον! Γιατί στην περίπτωση του Βραζιλιάνου δεν είναι το οικονομικό στη μέση, αλλά η χρονική διάρκεια. Το κλαμπ προτείνει 1+1 και ο Τάισον, στα 36 του ζητάει κλειστό διετές. Θα ήταν παράλογο να πάρει κλειστό διετές; Πάντως ο Βιεϊρίνια μέχρι τα 38,5 θα παίζει δεδομένα στην ομάδα. Κι εδώ που τα λέμε ο Τάισον είναι σούπερ αθλητικός, σε άριστη φόρμα, τέλειος επαγγελματίας.

Για αυτό ακούγεται στη Θεσσαλονίκη ότι ακόμα κι αν δεν υπογράψει στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από τη Ελλάδα. Μπορεί να κατηφορήσει στην Αττική. Συγκεκριμένα στον Πειραιά, καθώς στην Τούμπα έμαθαν πως ο Ολυμπιακός (!!!) ρωτούσε για την περίπτωση του. Αυτό τουλάχιστον έχει φτάσει στα αυτιά και των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Επιθετικοί

Μπράντον Τομας: 'Εχει παρθεί ήδη η απόφαση για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του και δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Αθήνα ο CEO του Ερ. Αστέρα, συζητάει για Χουάνγκ - Η πρόταση της ΑΕΚ, ούτε να... ακούει για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags