Γιώργος Γκουγκουλιάς: Παρά το 2-2 στο Πανθεσσαλικό, ο Άρης με το 3-0 του πρώτου αγώνα πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.  Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, στον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, ο Γιώργος Γκουγκουλιάς προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να πάνε αμέσως στο "πέταλο" που βρέθηκαν οι φίλαθλοι του Άρη. Ήταν μάλιστα αυτός που "οργάνωσε" τους πανηγυρισμούς, με τον κόσμο να ζητά την κατάκτηση του Κυπέλλου. 

"Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και μας στήριξε...Ήταν δύσκολο ματς. Οι ομάδες της β' Εθνικής τα δίνουν όλα σε αυτά, τη στιγμή που εσύ θες να τελειώσεις το παιχνίδι με τις λιγότερες δυνατές απώλειες και να αποφεύγεις την κούραση. Πήραμε αυτό που θέλαμε και ο στόχος είναι το Κύπελλο. Τους το λέω συχνά και προσπαθώ να τους εξηγήσω πόσο το θέλει ο κόσμος", είπε μετά τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό.

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στην προσπάθειά του να περάσει μέσα στα αποδυτήρια τη δίψα του κόσμου του Άρη για την κατάκτηση τίτλου, είτε μέσα από συζητήσεις που έχει μαζί τους είτε μέσω οπτικού υλικού της τεράστιας δυναμικής των φιλάθλων. 

"Έχουμε πολλούς ξένους και μπορεί να μην έχουν καταλάβει ακόμα το μέγεθος της ομάδας, λόγω και της απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα. Ο κόσμος κάνει τις μεγάλες ομάδες και ο Άρης έχει πολύ λαό από πίσω του. Μέσα από τα διάφορα βίντεο που τους έχω δείξει, προσπαθώ να τους... φτιάξω και να παρουσιαστούν πιο δυνατοί σε κάποια ματς. Και αυτό φάνηκε".

Για τον αν έχει κάποια προτίμηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό ή ΟΦΗ για αντίπαλο στα ημιτελικά, απάντησε...."Θα ήταν καλύτερα ο Παναιτωλικός, λόγω ταξιδιού και επειδή τους κερδίσαμε (σ.σ. 0-4) πριν λίγο καιρό. Όποιος και να περάσει όμως, δεν υπάρχει φόβος. Το έχουμε αποδείξει αυτό".

Ο team manager της ομάδας αναφέρθηκε και στην αντίδραση που βγήκε μετά την ήττα στην Τρίπολη, με τον Αρη να αλλάζει το κλίμα ειδικά με τη σπουδαία πρόκριση επί της ΑΕΚ.

"Ήταν δύσκολο. Σε μία τόσο μεγάλη ομάδα υπάρχει πίεση και μία βαριά φανέλα. Ξέρουμε πού είμαστε. Διαχειριστήκαμε την πίεση, σκύψαμε το κεφάλια και δουλέψαμε όταν ήρθαν άσχημα αποτελέσματα. Ξεπεράσαμε και τραυματισμούς που έκαναν δύσκολο το έργο του προπονητή. Γύρισαν πολλά παιδιά, η ομάδα πήρε ψυχολογία και δείχνει άλλη εικόνα στο γήπεδο" και καταλήγοντας υποστήριξε ότι..."Όταν είσαι Άρης, πρέπει να κερδίζεις όποιος και να είναι αντίπαλος. Στην Κηφισιά για παράδειγμα δεν ήμασταν καλοί αλλά πήραμε τη νίκη. Αυτό έχει σημασία στο τέλος. Χρειάζεται σωστή διαχείριση. Το έργο του προπονητή είναι δύσκολο. Το πάμε καλά όμως κι αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα".

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ελλάδα μαζί με την εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφο του ο Λιούμπισιτς – Ανεβαίνει επίπεδο η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-Vid)