Facebook Pixel "Είπε “κρεμάστε μου το «δελτίο» ο Λιούμπιτσιτς" για να πάει στην ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 17:07:00

"Όταν θέλει κάτι ο Αλμέιδα, κάνει υπερβάσεις ο Μελισσανίδης - Είπε “κρεμάστε μου το «δελτίο» ο Λιούμπιτσιτς"

Sportdog Team
"Όταν θέλει κάτι ο Αλμέιδα, κάνει υπερβάσεις ο Μελισσανίδης - Είπε “κρεμάστε μου το «δελτίο» ο Λιούμπιτσιτς"

Στη νέα επιβεβαίωση πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν… χαλάει χατίρι στον Αλμέιδα και τον καθοριστικό ρόλο της στάσης Λιούμπιτσιτς για να γίνει η μεταγραφή αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης

Για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ και τη μεγάλη επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να τον δει στα κιτρινόμαυρα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο σημείωσε ότι ο Αργεντινός ήθελε πολύ τον παίκτη και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε μια ακόμα υπέρβαση (μετά τον Πινέδα) για να τον ικανοποιήσει.

Αφού αναφέρθηκε λοιπόν στις μεγάλες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στους οργανωμένους της Ντινάμο η μεταγραφή, εξήγησε ότι καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωσή της έπαιξε η στάση του ίδιου του παίκτη.

Και αυτό διότι ξεκαθάρισε πως θέλει να πάει στην ΑΕΚ και έφτασε, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, να τους πει ακόμα και «κρεμάστε μου το δελτίο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σασμό" ο Μελισσανίδης για χάρη του Αλμέιδα - 3.5 εκατ. + 500.000 και 15% στη Ντιναμό για τον... Πινέδα Νο2!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags