Facebook Pixel "Τον είχαν διαγράψει τον Ανσαριφάρντ στην Κύπρο - Γιατί τον πήρε ο Άρης;"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 16:54:00

"Τον είχαν διαγράψει τον Ανσαριφάρντ στην Κύπρο - Αλλαγή του Κακουλλή - Γιατί τον πήρε ο Άρης;"

του Γιώργου Κτενά
"Τον είχαν διαγράψει τον Ανσαριφάρντ στην Κύπρο - Αλλαγή του Κακουλλή - Γιατί τον πήρε ο Άρης;"

Ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν στη Μεγαλόνησο γιατί βρήκε συμβόλαιο σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας…

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς μετά από τη θητεία του στην Κύπρο για λογαριασμό τής Ομόνοιας αποφάσισε να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Κίτρινοι έψαχναν εδώ και καιρό για έναν επιθετικό που θα τελείωνε τη λειψανδρία που υπάρχει στη γραμμή κρούσης της ομάδας, δεδομένου ότι παίζει από την αρχή τής σεζόν μόνος του ο Μορόν - Που ναι, μεν, τα πηγαίνει εξαιρετικά, αλλά σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να πάρει ανάσες. Αλλά και να έχει στα χέρια του ο Άκης Μάντζιος επιπλέον επιλογές για το σχήμα της 11άδας κ.λπ.

Το sportdog επικοινωνησε με τον Γιώργο Κύζα, δημοσιογράφο στο κυπριακό alphanews, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για την καριέρα του Καρίμ στην Κύπρο αλλά και λεπτομέρειες για τη μετακίνησή του στην Ελλάδα. 

"Αυτά έκανε ο Ανσαριφάρντ στην Κύπρο - Γιατί είχε διαγραφεί από το ρόστερ - Σε πτώση η καριέρα του"

Πώς ήταν η καριέρα του Ανσαριφάρντ το διάστημα που ήταν στην Κύπρο; Σε ποιες θέσεις έπαιζε, πόσα γκολ πέτυχε;

"Ήρθε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών το καλοκαίρι του 2022. Την πρώτη σεζόν είχε 31 συμμετοχές, με τις 24 βασικός. Σκόραρε στον τελικό Κυπέλλου και έδωσε τον τίτλο στην Ομόνοια, όμως γενικώς λίγα πράγματα. Τη φετινή σεζόν αν και έχει 15 συμμετοχές η προσφορά του είναι απειροελάχιστη, για αυτό έχει διαγραφεί από το ρόστερ αφού δεν υπολογίζεται. Αγωνιζόταν ως επιθετικός κορυφής".

 

Έχει βελτιωθεί σε σχέση με τον παίκτη που θυμόμαστε από τη θητεία του σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ;

"Η καριέρα του χωρίς αμφιβολία είναι σε πτώση καθώς δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που είδαμε στην Ελλάδα".

"Πολύ καλός ο Μορόν - Δεν κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα ο Καρίμ - Ήρθε τσάμπα στον Άρη"

Στον Άρη υπάρχει ένας πολύ καλός επιθετικός, ο Μορόν, σύγχρονος και σκόρερ. Μπορεί ο Ανσαριφάρντ να τον αφήσει στον πάγκο; Μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο σχήμα;

"Επί της παρούσης ο Μορόν είναι πολύ καλύτερος, έχοντας το γκολ αλλά και σωστές τοποθετήσεις. Στην Κύπρο ο Καρίμ ήταν αναπληρωματικός του Ανδρόνικου Κακουλλή στην Ομόνοια στην επίθεση".

Με τη μεταγραφή του μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα; Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να πήγαινε και σε κάποια από τις ομάδες που διεκδικούν πρωτάθλημα;

"Σε καμία περίπτωση. Απορίας άξιο πως ο Άρης κάνει μια τέτοια κίνηση".

Με ποιο κόστος έγινε αυτή η μετακίνηση;

"Έχει διαγραφεί από το ρόστερ καθώς δεν υπολογίζεται. Στην Ομόνοια είχαν ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή ότι αν βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, θα τον αφήσουν ελεύθερο. Συνεπώς έγινε χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα η μεταγραφή για τον Άρη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To παίρνει πάνω του ο Καρυπίδης - Φέρνει κι άλλον παίκτη εκτός από τον Ανσαριφάρντ; - Βούιξε η Θεσσαλονίκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags