Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM o Kώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφέρθηκε αρχικά στη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, τονίζοντας ότι δίνει πολλές λύσεις στον Αλμέιδα, εξαιτίας της ικανότητας του ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις μέσα στο γήπεδο, ενώ μετέφερε και τις σκέψεις του Αργεντινού προπονητή ενόψει του κρίσιμου ματς με τον Αστέρα στην ΟPAP Arena:

«Σήμερα μπαίνει ο Γαλανόπουλος. Σίγουρα θα είναι αποστολή ο Λιούμπιτσιτς που θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης Λογικά αν ο Μάνταλος μπει αποστολή, ο Λιούμπιτσιτς θα έρθει από τον πάγκο. Δοκίμασε Πόνσε-Γκαρσία στην κορυφή ο Αλμέιδα. Πολλές οι λύσεις πλέον και με Λιούμπιτσιτς. Μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις. Όλες στο κέντρο.

Λογικό να είναι τόσα χρόνια το συμβόλαιο του. Έχει δώσει πολλά λεφτά για να τον αποκτήσει η ΑΕΚ. Ρίσκαρε και ο ίδιος ο παίκτης πηγαίνοντας στο συμβούλιο της ομάδας για να ζητήσει να φύγει».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Αθήνα ο CEO του Ερ. Αστέρα, συζητάει για Χουάνγκ - Η πρόταση της ΑΕΚ, ούτε να... ακούει για Ολυμπιακό!