Facebook Pixel ’’Ο Λουτσέσκου δεν ήθελε να προσβάλει τη συνείδηση κάποιου - Έτσι ξεκίνησε
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 23:16:00

’’Ο Λουτσέσκου δεν ήθελε να προσβάλει τη συνείδηση κάποιου - Έτσι ξεκίνησε η κόντρα με Τερίμ’’

Sportdog Team
’’Ο Λουτσέσκου δεν ήθελε να προσβάλει τη συνείδηση κάποιου - Έτσι ξεκίνησε η κόντρα με Τερίμ’’

Παρέμβαση του νομικού για την υπόθεση με το εξώδικο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Ο νομικός Μάκης Στάμος παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis 95,5 και σχολίασε το εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ήθελε να προσβάλει την συνείδηση κάποιου, απλώς κάνει την δουλειά του σωστά. Όταν ο ΠΑΟΚ αδικείται αυτός είναι ο πιο υπεύθυνος για να μιλήσει, δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Εκφράζει την άποψή του σε νόμιμο πλαίσιο. Βρίσκεται σε ένα πάνελ, σε μία συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα και μιλάει. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σκοπό να δυσφημήσει τον διαιτητή. 

Οταν κατ' επανάληψη αδικείται η ομάδα του, τι να κάνει; Αν δεν τα πει ο προπονητής ποιος θα τα πει; Το να κάνει ο διαιτητής την δουλειά του σωστά και να κρίνεται δεν αποτελεί δυσφήμηση, λέει μόνο την άποψή του. Είναι ένας εργατικός προπονητής που τον ενδιαφέρει η ομάδα του. Είναι ένα πρωτάθλημα και μερικές φορές αισθάνεται αδικημένος, δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα, υπάρχουν συγκεκριμένες φάσεις για τις οποίες μιλάει.

Η κόντρα του Λουτσέσκου με τον Τερίμ ξεκίνησε από όταν ήταν στη Γαλατάσαράι, έφυγε ανέλαβε ο μπαμπάς Λουτσέσκου. Πήρε από την Ρεάλ το Σούπερ Καπ, πήρε και πρωτάθλημα, κάθισε ένα χρόνο και μετά ξαναπήγε ο Τερίμ. Ο μπαμπάς Λουτσέσκου πήγε στην Μπεσίκτας και πήρε και εκεί το πρωτάθλημα. Μπορεί να έχει επηρεάσει το όλο θέμα και ο Τερίμ, γιατί ο Αλαφούζος δεν μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες συμπεριφορές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάντα έτοιμα για το νέο συμβόλαιο του Λουτσέσκου - Τι απομένει για τις ανακοινώσεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags