Facebook Pixel "Βόμβα" από Λαπόρτα! "Αν δεν ήταν ο Τσάβι θα τον είχα απολύσει"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-02 13:30:00

"Βόμβα" από Λαπόρτα! "Αν δεν ήταν ο Τσάβι θα τον είχα απολύσει"

Sportdog Team
"Βόμβα" από Λαπόρτα! "Αν δεν ήταν ο Τσάβι θα τον είχα απολύσει"

Δεν κρύφτηκε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και σε δήλωσή του αναφέρθηκε στον Καταλανό τεχνικό και τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας τον τελευταίο καιρό.

Ζοάν Λαπόρτα: Ο Τσάβι έριξε... βόμβα μετά το ματς με τη Βιγιαρεάλ, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, με τον πρόεδρο της ομάδας να παίρνει για πρώτη φορά θέση, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο Ισπανός τεχνικός θα μείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ τόνισε πως εάν ήταν άλλος θα είχε απολυθεί.

"Ήθελε να ανανεώσει. Ο Τσάβι θέλει να κάνει πάντα εύκολα. Η πίεση που μπορεί να δεχθεί ο καθένας είναι υποκειμενική. Είπε ότι δεν θα μειωθεί το κίνητρό του κι θα δώσει τα πάντα γιατί νιώθει απελευθερωμένος. Τον πιστεύω. Θέλω να συνεχίσει έως το φινάλε της σεζόν και νομίζω είναι το καλύτερο.

Εάν δεν ήταν ο Τσάβι, θα τον είχα απολύσει. Το αποδέχομαι γιατί είναι ο Τσάβι και γιατί είναι αυτός που είναι για την Μπαρτσελόνα" ανέφερε συγκεκριμένα ο Ζοάν Λαπόρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... νέος Σα του Μέντες στο Λιμάνι - Χάλασε μεταγραφή πριν μπει στο αεροπλάνο - Ποιος "έφαγε" Ράντονιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags