Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ούτε ασχολήθηκε με το εξώδικο ο Λουτσέσκου - Ανανεώνει με αύξηση
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-03 20:45:00

Ούτε ασχολήθηκε με το εξώδικο ο Λουτσέσκου - Ανανεώνει με γενναία αύξηση - Ο Πέλκας... κράτησε τον Μουργκ

Οι Μιχείες
Ούτε ασχολήθηκε με το εξώδικο ο Λουτσέσκου - Ανανεώνει με γενναία αύξηση - Ο Πέλκας... κράτησε τον Μουργκ

Ποια είναι τα νέα συμβόλαια Ραζβάν, Τάισον και Μουργκ. Ο Ευάγγελος Μίχος μεταφέρει την αντίδραση του Ρουμάνου μετά την κίνηση του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα του συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και πώς εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές.

ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ/1: Το εξώδικο που του έστειλε ο Παναθηναϊκός δεν τον στεναχώρησε. Για την ακρίβεια δεν ασχολήθηκε σχεδόν καθόλου!!! Όπως και η επικείμενη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του ούτε επισπεύστηκε, ούτε ολοκληρώνεται τώρα, για επικοινωνιακούς λόγους, εξαιτίας του πράσινου εξωδίκου. Αυτό είναι ξεκάθαρο και κακώς ... κάποιοι τα μπέρδεψαν. Εδώ και ένα μήνα υπήρξε σε εξέλιξη η διαδικασία αποτύπωσης της χριστουγεννιάτικης συμφωνίας Σαββίδη - Λουτσέσκου στο νέο 3ετες συμβόλαιο συνεργασίας τους. Μια διαδικασία που χειρίστηκαν η Γκοντσάρεβα με τους ανθρώπους του Ρουμάνου τεχνικού και όπως ακούγεται σχεδόν ολοκληρώθηκε. 

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ/2 : Οπότε δεν θα αργήσουν και οι ανακοινώσεις από Τούμπα μεριά. Ενδεχομένως και την ερχόμενη εβδομάδα, πριν ξεκινήσει η σειρά των 4 ντέρμπι μέσα σε 10 ημέρες για τον "δικέφαλο". Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν στο νέο συμβόλαιο του Λουτσέσκου, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το 2027, θα διατηρηθεί το υπάρχον buy out των 7.000.000 ευρώ, θα αυξηθεί, θα μειωθεί ή θα... βγει τελείως! Αυτό είναι ακόμη προς... δρομολόγηση. Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, προβλέπεται αύξηση αποδοχών για τον Λουτσέσκου και το τιμ του , αν κι αυτό το κομμάτι δεν παίζει τόσο ρόλο, τον πρωταρχικό, στις συμφωνίες Ιβάν - Ραζβάν. Οι πληροφορίες πάντως λένε πως από το 1.800.000 ευρώ οι ετήσιες αποδοχές Λουτσέσκου και του τιμ του θα γράφουν πλέον το 2 μπροστά στο συνολικά 7ψήφιο ποσό!

ΤΑΙΣΟΝ: Στις 13 Ιανουαρίου έκλεισε τα 36 του χρόνια, αλλά παίζει στον ΠΑΟΚ λες και είναι 26άρης! Πραγματική δεύτερη νεότητα για τον Βραζιλιάνο. Έστω και με 20ημερη καθυστέρηση ,λοιπόν, οι Σαββίδηδες του έκαναν... γενέθλιο δώρο το νέο του συμβόλαιο, με επέκταση ως το 2025 και σημαντική αναπροσαρμογή αποδοχών! Μάλιστα η διαπραγμάτευση μεταξύ των δυο πλευρών για την ανανέωσή του κάποια στιγμή... φράκαρε αφού υπήρχε απόσταση. Ο Βραζιλιάνος ήθελε κλειστό 2ετές με συνολικές net αποδοχές 2.000.000 ευρώ ενώ το κλαμπ δεν ξεπερνούσε τα 800 χιλιάρικα τον χρόνο και προβληματιζόταν για το 2ετές. Κάτι το βέτο του Λουτσέσκου και κάτι η παρέμβαση της οικογένειας Σαββίδη, σε συνδυασμό με τον ηγετικό ρόλο που έχει στην ομάδα και ότι... γουστάρει Tούμπα, έφεραν το done deal! Από την στιγμή που κλήθηκε εσπευσμένα και ήρθε στην Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες ο ατζέντης του Τάισον, είχε ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για το happy end. Με την τελική συμφωνία να είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και να παίρνει αύξηση κοντά στις 300.000 ευρώ (1 εκατομμύριο ετησίως), με την αλλαγή στις αποδοχές του Βραζιλιάνου να γίνονται άμεσα και όχι από το καλοκαίρι...

ΤΟΜΜΑΣ ΜΟΥΡΓΚ: Μια από τις αποκαλύψεις του φετινού ΠΑΟΚ, με 29 συμμετοχές/9 γκολ/3 ασίστ. Ο Αυστριακός που ήρθε τον Οκτώβριο του 2020 στον ΠΑΟΚ με πληρωμένο transfer fee 2.200.000 για να αντικαταστήσει τον Πέλκα, ο οποίος είχε πουληθεί στην Φενερ (πελάτες του Πολ Κουτσολιάκου και οι δυο, είχε πάρει τον έναν και φέρει τον άλλο τότε!), θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το 2026 στην Θεσσαλονίκη (την οποία λατρεύει, όπως και η οικογένειά του). Και με τον Μουργκ οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του ξεκίνησαν από σημαντική απόκλιση αφού οι αρχικές απαιτήσεις του εκπροσώπου του άγγιζαν τα 700 χιλιάρικα ετησίως (οι τωρινές είναι κάτω από την 450άρα ). Τελικά έδωσαν τα χέρια με ένα ποσό που κατα μέσο όρο θα καθαρίζει 540.000 ετησίως. Κι αν ο Μούργκ συνεχίσει έτσι, θα είναι ο game changer της σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Ποιος θα το περίμενε ( όπως και ότι θα ανανέωνε με αύξηση αποδοχών), όταν τον περασμένο καλοκαίρι τον... έδιωχναν αλλά δεν έφευγε (επειδή δεν του εξασφάλιζαν τα χρήματα της τελευταίας χρονιάς του συμβολαίου του)! Οι μεταγραφές που περίμενε ο Λουτσέσκου αργούσαν, ο ΠΑΟΚ είχε ευρωπαϊκούς αγώνες και ο κόουτς δούλεψε με τον Αυστριακό που αποδείχθηκε... πιστός στρατιώτης του, εξελίχθηκε/προόδευσε μέσα από το γκρουπ και έτσι ήρθε η μεγάλη ανατροπή στην καριέρα του. Με κάποια πράγματα να είναι και... καρμικά! Τι εννοώ; Αν το καλοκαίρι, που έγιναν οι συζητήσεις, είχε επιστρέψει στην Τούμπα ο Δημήτρης Πέλκας, σήμερα δεν θα... υπήρχε Μούργκ! Το λεφτά όμως, που ζητούσε ο Πέλκας και πλησίαζαν στο εκατομμύριο ετησίως (εκ των υστέρων ό άσος τα βρήκε και περισσότερα στην Μπασάκ) και το ότι ο Μούργκ δεν άδειαζε θέση στο ρόστερ (και ένα ποσό από το ... μπάτζετ), κράτησαν τον Αυστριακό στον ΠΑΟΚ κι "ακύρωσαν" την επιστροφή του διεθνή Έλληνα μέσου. Μάλλον σε καλό τους βγήκε...
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επένδυση Σαββίδη για τον... νέο Ντεσπόντοφ - Αναδείχθηκε ήδη κορυφαίος στη Βουλγαρία - Χαφ από Σάντος!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags