Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο… Μπακασέτας του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-04 15:10:00

Ο… Μπακασέτας του Ολυμπιακού - Κρούση σε άσο της Εθνικής, πρώην ηγέτης ελληνικής ομάδας - Νέα πρόταση!

του Παναγιώτη Νικολάου

Δεν τα κατάφερε τον Ιανουάριο, τον θέλει για το καλοκαίρι. Πρόκειται για παίκτη που αρέσει πολύ στους Πειραιώτες και ο οποίος δεν θα ήταν αρνητικός να επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα, ακόμα και αν πρέπει να φορέσει άλλη φανέλα από αυτή που είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Κάθε άλλο παρά ιδανικά εξελίσσονται τα πράγματα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη μετά την απόφασή του να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Τράμπζονσπορ. Ο Έλληνας μέσος δεν "κόλλησε" ποτέ με τη νέα του ομάδα, έκανε ελάχιστες συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν και συνεχίζει ως δανεικός στη Φατίχ Καραγκιουμρούκ.

Δεν ξέρουμε αν ο επαναπατρισμός είναι στα άμεσα σχέδια του Κουρμπέλη, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι για την περίπτωσή του "ψάχτηκε" -και μάλιστα σοβαρά- ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο!

Στη μανατζερική πιάτσα ακούγεται έντονα πως ο "Κούρμπε" δεν είχε πρόβλημα να συζητήσει την προοπτική ένταξης στον Ολυμπιακό παρά το παρελθόν του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε για επτά χρόνια διατελώντας μάλιστα και αρχηγός του.



Η υπόθεση δεν πέρασε ποτέ στο... παρασύνθημα, καθώς η Τράμπζονσπορ είχε συμφωνήσει με την Καραγκιουμρούκ για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη και δεν είχε διάθεση να μπει σε περαιτέρω συζητήσεις.

Εφόσον ο Κουρμπέλης εξακολουθήσει να μην υπολογίζεται από τον σύλλογο της Τραπεζούντας, οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να πάρουν παράταση για το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρακολουθεί την περίπτωση του διεθνούς μέσου, αφού η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ δεν τον αφήνει αδιάφορο. Κινήσεις όπως η συμφωνία με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (πρώην του Παναθηναϊκού, δανεικός από Σπόρτινγκ) και η απόκτηση του νεαρού γκολκίπερ, Νίκου Μπότη (πρώην του ΠΑΟΚ, αποκτήθηκε από την Ίντερ), αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ο Κουρμπέλης επιστρέφει στην Τράμπζονσπορ στις 30 Ιουνίου και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, κάτι που σημαίνει πως τον επόμενο Ιανουάριο θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Άρα το καλοκαίρι του 2024 είναι το καλύτερο timing για να τον πουλήσει η πρώην ομάδα του Μπακασέτα, βγάζοντας κάποιο κέρδος από την παραχώρησή του.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" μετά τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό - 10+2 στην έξοδο - Ανανεώνουν δύο συμβόλαια μετά τη Λεωφόρο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags