Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις Λουτσέσκου για την 11άδα με Ατρόμητο
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-04 10:15:00

Για βασικός με Ατρόμητο ο Ζίβκοβιτς - "Παίζεται" των "Ντέλια"-Ντεσπόντοφ - Οι σκέψεις Λουτσέσκου για 11άδα!

Sportdog Team
Για βασικός με Ατρόμητο ο Ζίβκοβιτς - "Παίζεται" των "Ντέλια"-Ντεσπόντοφ - Οι σκέψεις Λουτσέσκου για 11άδα!

Τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού για την δύσκολη έξοδο του Δικεφάλου στο Περιστέρι.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ, ένα 24ωρο πριν την εκτός έδρας δοκιμασία του Δικεφάλου του βορρά στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε αρχικά στο πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί μετά τον Ατρόμητο και στα τέσσερα ντέρμπι με την Big 3 της Αθήνας μέσα σε έντεκα ημέρες, τονίζοντας πάντως πως η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, έχει φρέσκα πόδια και μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε όλο το ρόστερ ώστε να μην υπάρχει περεταίρω κόπωση.

Όσον αφορά στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αποψινό ματς, εξέφρασε την άποψή του πως ενδεκάδα θα θυμίζει αρκετά το πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κοτάρσκι θα είναι στο τέρμα, με τους Μπάμπα, Σάστρε, Κεντζιόρα και Κουλιεράκη ή Μιχαηλίδη στην άμυνα.

Στα χαφ το δίδυμο των Μεϊτέ-Οζντόεφ, με τους Τάισον, Μουργκ και Ζίβκοβιτς στη μεσοεπιθετική γραμμή, με τους Κωνσταντέλια και Ντεσπόντοφ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα στη θέση των δύο τελευταίων. Στην κορυφή, μεγάλο φαβορί είναι ο Τόμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε ασχολήθηκε με το εξώδικο ο Λουτσέσκου - Ανανεώνει με γενναία αύξηση - Ο Πέλκας... κράτησε τον Μουργκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags