Facebook Pixel Το συνεχίζει ο Λουτσέσκου με νέες ’’αιχμές’’ για διαιτησία - Απάντησε στον
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-04 23:36:00

Το συνεχίζει ο Λουτσέσκου με νέες ’’αιχμές’’ για διαιτησία - Απάντησε στον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Το συνεχίζει ο Λουτσέσκου με νέες ’’αιχμές’’ για διαιτησία - Απάντησε στον Παναθηναϊκό!

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν αυτή η νίκη κάνει την ομάδα πιο δυνατή και την εικόνα σε όλο τον αγώνα: «Μέχρι τώρα έχουμε δείξει νοοτροπία μαχητική και αντίδρασης, έχουμε δώσει τα πάντα σε κάθε ματς. Στο πνευματικό κομμάτι είμαστε από την αρχή πολύ καλά. Σήμερα το παιχνίδι ήταν μια διαφορετική εμπειρία σε αυτό τον δεύτερο γύρο και θα μας κάνει καλό στην συνέχεια. Αν έχουμε τέτοια εικόνα υπομονής μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Έπρεπε να κρατήσουμε την υπομονή μας στο πιο υψηλό επίπεδο και να δουλέψουμε περισσότερο. Είχαμε ένα κανονικό γκολ και θέλω να ξέρω για ποιο λόγο ακυρώθηκε αυτό το γκολ από τους διαιτητές στο VAR. Δεν μπορώ να καταλάβω, θα ήθελα να μας εξηγήσουν γιατί δεν μέτρησε. Είχαμε πέντε ευκαιρίες τουλάχιστον καθαρές για γκολ, με 2 δοκάρια απέναντι σε μια ομάδα με καλή οργάνωση, με έμπειρους παίκτες και μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… Βάντζικ του ΠΑΟΚ, ήρθε να παίξει στον Ολυμπιακό - Πώς τον "έκλεψαν" στην Τούμπα και οι 500.000 της Ίντερ!

Για το αν ήταν η καλύτερη εικόνα από πλευράς ισορροπίας: «Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, γιατί κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία. Είναι διαφορετικό το ματς αυτό και διαφορετικό από το να ήμασταν με 2-0 μπροστά στο σκορ στο 30ο λεπτό. Αντιμετωπίζοντας τέτοιους αντιπάλους με τέτοια αμυντική εικόνα συμπαγής, σε κάθε κόντρα σε κάθε μονομαχία πρέπει να είμαστε εμείς οι πρώτοι. Ο αντίπαλος μας είναι μια καλή ομάδα και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις μεταβάσεις, αλλά νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί σε όλους τους τομείς». 

Για το αν θεωρεί ότι στοχοποιείται ο ίδιος και αν αυτό έχει αντίκτυπο στους διαιτητές: «Κανένα σχόλιο δεν θέλω να κάνω για αυτό. Δεν με ενδιαφέρει, είμαι μπροστά σας πάντα και μιλάω με επιχειρήματα. Κάποιες φορές μιλάω με ευγενικό τρόπο και κάποια φορά με όχι τόσο. Εγώ γνωρίζω ότι λέω την αλήθεια, ποτέ δεν θα έρχομαι εδώ για να πω ψέματα». 

Για το αν μπορεί η ομάδα να αντέξει σε αυτό τον ρυθμό: «Το καλοκαίρι αρχίσαμε μια προσπάθεια βελτίωσης της ομάδας. Έχουμε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα. Διασκεδάζουμε το παιχνίδι μας, εμάς ο στόχος μας είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε ένα σύνολο με παίκτες που μπορούν να παίζουν αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει στην συνέχεια, εμείς κοιτάζουμε το επόμενο ματς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags