Στην εμφανή αγωνιστική βελτίωση της ΑΕΚ που δείχνει να φορτσάρει όσο πλησιάζουν τα playoffs στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Αλμέιδα ήταν εξοικειωμένος με τα playoffs από τα πρωταθλήματα που βρισκόταν. Ήξερε καλά τη σημασία τους προγραμματίζοντας την ομάδα να φτάσει στο καλύτερό της σημείο όταν θα έρθουν τα playoffs. Το έκανε πέρσι, το ίδιο κάνει και φέτος», τόνισε.

 

Για τους δύο φορ που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση είπε: «Το σημαντικό είναι Πόνσε και Λιβάι να είναι καλά. Εφόσον είναι υγιείς, θα βρει τρόπο ο Αλμέιδα να πάρει πράγματα και από τους δύο» και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ σημαντικό μήνυμα με τη διατήρηση του Ραντόνια στην 11άδα. Παρότι είχε διαθέσιμους τους Ρότα και Σιντιμπέ, επέλεξε και πάλι τον Ραντόνια δείχνοντας πως επιβραβεύει έναν νέο παίκτη που είχε παίξει καλά».

Αναφερόμενος, τέλος, στον Πήλιο είπε «… θεωρώ ότι δύσκολα θα χάσει τη θέση από τον Χατζισαφί, όταν επιστρέψει ο Ιρανός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τίποτα δεν σταματά τον "Killer" Πόνσε! Σκέτη έμπνευση Ελίασον-Μάνταλος-Γκαρσία - Τί έκανε ο Λιούμπισιτς